Nicht van Spaanse koning ziet vanop eerste rij hoe stier haar vriend zwaar toetakelt

Het is al de tweede maal dat een stier Gonzalo Caballero zwaar te grazen neemt.
EPA Het is al de tweede maal dat een stier Gonzalo Caballero zwaar te grazen neemt.
Een Spaanse stierenvechter (27) heeft aan zijn laatste robbertje in de arena bijzonder zware verwondingen overgehouden. De viervoeter nam hem op de hoorns en doorboorde zijn dij en lies.

Gonzalo Caballero is vooral bekend vanwege zijn relatie met een nicht van de Spaanse koning. Victoria Federica (19) zag het tafereel vlak voor haar neus gebeuren vanuit de viptribune. 

De stier was al zwaar toegetakeld, maar wist naar het einde toe nog één keer hard uit te halen. Caballero werd vol in het been getroffen en vervolgens de lucht in geslingerd. De wonden aan zijn dij en lies zagen er verschrikkelijk uit, zelfs een slagader werd doorboord.

EPA

Caballero werd ter plaatse twee uur lang geopereerd. Daarna werd hij naar een ziekenhuis in Madrid overgebracht. De man is er nog steeds erg aan toe.

De Spanjaard is gek genoeg niet aan zijn proefstuk toe: vijf maanden geleden moest hij ook al eens zwaargewond het strijdtoneel verlaten.

EPA5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jil Heirman

  Elke persoon met een greintje goedheid in zich, juicht voor de stier en niet voor die zielloze, laffe oelewappers in hun idiote pakjes.

 • Gino Denil

  Slim gezien van die stier. Probeert te vermijden dat hij nieuwe stierenvechtertjes op de wereld kan zetten.

 • SABINE TAVERNIER

  Olé olé olé!!! Hopelijk kan die ook geen nakomelingen verwekken die dezelfde barbaarse dingen zouden doen!!! Geen compassie, ze zoeken het zelf!!! Arme stier, die het toch met de dood moet bekopen!!! Laat de dieren gerust!!!

 • Eddy Vermeulen

  Wat voor een volk is dat daar eigenlijk, niet te geloven dat dit nog kan anno 2019. Ben nog nooit in Spanje geweest en zal er ook nooit komen.

 • guido vermeyen

  Prachtig filmpje en zo realistisch, alsof het echt gebeurde....helaas het gebeurde echt....misschien gaan ze beginnen inzien dat de mensen dit niet meer lusten...en tja....impotent voor het leven.....