Neefje en halfzus van Meghan Markle gaan in de clinch: “Ik zou je kunnen aanklagen, maar je bent toch al straatarm”

Photo News
Samantha Markle (54), de halfzus van Meghan, heeft weer ruzie met een familielid. Deze keer richt ze haar pijlen niet op Meghan, maar op hun neefje Tyler (25). “Je bent verstoten door de Markles", briest ze op Twitter. 

Tyler Dooley, die de zoon is van Meghans halfbroer Thomas, is momenteel te zien in ‘Royal World’ op MTV. De realityreeks toont het niet zo voorbeeldige gedrag van aristocraten en dat zint Samantha Markle helemaal niet. Op Twitter viel ze de jongen aan voor zijn losbandige gedrag en deelde ze, althans volgens enkele gebruikers, de geboortecertificaten van haar neef. 

“Je doet inbreuk op Tyler z'n privacy. Zijn identiteit kan gestolen worden als je zijn geboortebewijs met de wereld deelt, je hebt geen recht om dat te doen zonder zijn toestemming. Tyler kan je hiervoor aanklagen", verdedigde iemand het neefje van Meghan Markle. Tyler merkte de tweet op en reageerde op de actie van Samantha. “Ze zijn duidelijk gefixeerd op het aanvallen van iedereen die het niet met hen eens is. Het is heel triest om hen zo te zien reageren. Wat het aanklagen betreft, ze zijn straatarm dus dat zou toch niets uithalen.”

Samantha merkte de belediging aan haar adres op en gooide modder terug naar haar neef. “Stop met over onze familie te praten, ettertje. We zijn helemaal niet straatarm. Jij bent verstoten door de Markles, vuile klootzak. Misschien moeten we jou aanklagen voor laster en eerroof?”, reageerde Samantha Markle op haar Twitterpagina. Het account is ondertussen op privé geplaatst.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Shakira moessa

    Echt zielig hóór..