Na de renovatie van 1,5 miljoen euro: Harry en Meghan kunnen nieuw appartement betrekken

rv
Het lijkt erop dat prins Harry en zijn vrouw Meghan eindelijk naar hun nieuwe appartement op Kensington Palace kunnen verhuizen. Volgens de Daily Mail zijn de renovatiewerkzaamheden zo goed als klaar.

Het 21 kamers tellende optrekje, ook wel bekend als Apartment 1 aan de westzijde van het paleis, werd het afgelopen jaar voor 1,4 miljoen pond (omgerekend zo'n 1.588.000 euro) onder handen genomen. Onder meer het dak en de ramen werden deels vervangen. De steigers rondom het gebouw zijn nu verdwenen.

Wanneer Harry en Meghan hun nieuwe appartement betrekken, worden ze directe buren van prins William en zijn vrouw Kate. De twee flats hebben zelfs aangrenzende deuren, wat betekent dat de broers en hun echtgenotes elkaar kunnen bezoeken zonder naar buiten te stappen. William en Kate wonen in Apartment 1A.

Meghan trok na haar verloving met Harry in bij haar aanstaande echtgenoot in Nottingham Cottage, aan de noordkant van het eigenlijke paleis. Kensington Palace en het terrein daarvan herbergt ook nog een reeks andere Britse royals. Zo hebben prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank zich er recent gevestigd.

rv
Apartment 1 in Kensington Palace
rv Apartment 1 in Kensington Palace
Apartment 1 in Kensington Palace
rv Apartment 1 in Kensington Palace
Obama op bezoek bij William en Kate in Apartment 1A, dat aan de woning van Harry en Meghan grenst.
rv Obama op bezoek bij William en Kate in Apartment 1A, dat aan de woning van Harry en Meghan grenst.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Artur Adamek

    Beetje rommelig maar wel duur materialen!

  • WILLY ZACHEL

    Echt gezellig ziet het er toch niet uit ? Maar ja Engelsen ....!