Morgen jarig! Zo schattig is prinses Charlotte

Prinses Charlotte mag morgen één kaarsje uitblazen
EPA Prinses Charlotte mag morgen één kaarsje uitblazen
Aan de vooravond van de eerste verjaardag van prinses Charlotte heeft het Britse koningshuis nieuwe kiekjes vrijgegeven. De foto's zijn genomen door niemand minder dan mama Kate Middleton.
Kensington Palace on Twitter

Charlotte werd in de loop van de maand april gefotografeerd in Norfolk waar de Royals wonen. Kensington Palace plaatste de nieuwe beelden, vier in totaal, vandaag op Twitter.

Kensington Palace on Twitter

Morgen mag de jonge prinses immers één kaarsje uitblazen. Op de foto's zien we een guitige en vertederende Charlotte recht in de lens kijken of achter een speelgoedkarretje lopen.

Kensington Palace on Twitter

Ook Kate Middleton, hertogin van Cambridge en echtgenote van de Britse prins William, doet niet voor haar dochter onder en siert in juni de cover van Vogue. Het vermaarde modeblad viert dit jaar zijn honderdste verjaardag.

Kensington Palace on Twitter

Kate, door fotograaf Josh Olins geportretteerd in een bruine mantel en met een donkere deukhoed op het hoofd, is verheugd dat ze een bijdrage mag leveren aan het jubileum van Vogue. "Ze hoopt dat de mensen net zo ontspannen van de portretten zullen genieten als zij heeft gedaan tijdens de productie", zo verklaarde een woordvoerder van Kensington Palace.

De zegsman voegde toe dat de hertogin nooit eerder heeft deelgenomen aan dit soort fotoshoot. Kate treedt ermee in de voetsporen van prinses Diana, de overleden moeder van haar echtgenoot.

Kensington Palace on Twitter