Moeder Meghan Markle gaat dochter achterna en verhuist naar Londen

Moeder Doria Ragland (links) in de trouwauto met haar dochter Meghan Markle.
Getty Images Moeder Doria Ragland (links) in de trouwauto met haar dochter Meghan Markle.
Doria Ragland gaat haar dochter achterna. De moeder van Meghan Markle, hertogin van Sussex, zou naar Londen willen verhuizen. Ingewijden vertellen The Sunday Express dat Doria mogelijk al snel naar het Verenigd Koninkrijk verkast.

"Ze maakt zich op voor een verhuizing naar Londen", weet de bron, die wordt omschreven als een vriend van Doria. "Ik denk dat ze zo snel mogelijk vertrekt. Ze wil graag dichter bij haar dochter wonen."

Doria, die vlak na de bruiloft van Meghan met prins Harry haar job in Los Angeles opzegde, was op 19 mei als enige familielid van de hertogin bij de trouwerij. Tijdens dat korte verblijf in het Verenigd Koninkrijk zou de Britse koninklijke familie "diepe indruk" hebben gemaakt op de Amerikaanse.

"Bovendien is ze gevallen voor Engeland", verklapt de ingewijde. "Toen ze terugkwam vertelde ze dat het een plek is waar ze ook gelukkig zou kunnen zijn."

Meghan, die voor prins Harry naar Londen verhuisde, heeft een nauwe band met haar moeder. "Al voor de bruiloft vertelde Doria hoezeer ze haar Megs mist." Volgens de bron heeft Doria er dan ook 'alles' voor over om dichter bij haar dochter te wonen. "Zeker als Meghan straks zelf een gezin heeft. Doria wordt een geweldige oma."
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Inge Beckers

  Echt goed! Beter dicht in de buurt van je dochter wonen dan veraf.

 • Frieda De Becker

  Ik kan alleen maar blij zijn voor Meghan. Heeft ze haar moeder tenminste om op terug te vallen en zullen al die wansmakelijke berichten van haar halfzus en vader misschien eindelijk stoppen. Pech voor deze geldwolven !

 • dominique castelein

  dan nog de vader en de familie is compleet,het begin van het einde,schoonmoeders moeten op een veilige afstand blijven,ik weet waarover ik spreek,een grote perimeter opzetten,kmters

 • Lodewijk Placklé

  Gaat op kosten van haar dochter teren

 • christianne bruyland

  mocht ik in haar plaats zijn, nog liever gisteren dan vandaag, uw kind afstaan en dan zo ver uit elkaar, je zou voor minder en zeker als er toekomstige kleinkinderen zouden komen Ook voor haar dochter moet dit een mooi vooruitzicht zij, wat een verschil tussen mama en papa.