Meghans halfzus krabbelt helemaal terug: "Het spijt me ontzettend Meghan, hopelijk kunnen we elkaar ontmoeten"

Meghan en Samantha Markle
Photonews/Jeremy Vine Meghan en Samantha Markle
Samantha Markle (53), de halfzus van Meghan, heeft zich voor de allereerste keer uitgebreid geëxcuseerd voor de beledigingen aan het adres van haar zus. Ze hoopt op een ontmoeting, maar weet niet of die er gaat komen.

Sinds bekend werd dat Meghan Markle (37) de vrouw van Prins Harry zou worden, spuwt Meghan's halfzus Samantha giftige berichten op Twitter. Samantha vindt namelijk dat de hertogin van Sussex haar vader verwaarloost en eiste in een reeks van tweets meer aandacht en dat ze haar roots en familie niet mag verwaarlozen. Meghan en het Britse koningshuis bleven naar de buitenwereld toe ijzig kalm, maar achter de schermen probeerde het koningshuis om te gaan met de penibele situatie.

Jeremy Vine en Samantha Markle
Jeremy Vine Jeremy Vine en Samantha Markle

Samantha beslist nu radicaal het geweer van schouder te veranderen en is in Londen voor een charmeoffensief. "Ik hoop dat er een happy end komt aan onze relatie", zegt Samantha Markle op de Britse talkshow van Jeremy Vine. Die is echter niet onder de indruk van de spijtbetuigingen. "Heb ik het goed dat je haar 'DuchAss' noemde?", vraagt hij aan de Amerikaanse. "Daar verontschuldig ik me ook voor ten opzichte van mijn zus", aldus Samantha. "Het was gezegd en ik kon niet meer terug."

Gekwetst

Vine is niet onder de indruk en haalt nog een tweet boven. "Je noemde haar ook 'Duchess of nonsense'", zegt Vine. "Ik ben nogal impulsief van karakter", aldus Samantha. "Maar soms kom je tot het punt dat je boodschap niet meer overkomt als je het vriendelijk zegt. Zeker niet in familiale kring." "Doe het dan niet  op Twitter", aldus een zichtbaar geïrriteerde Vine die nadien vraagt hoe ze plan is haar halfzus in Londen te ontmoeten als die daar geen interesse in heeft.

Soms kom je tot het punt dat je boodschap niet meer overkomt als je het vriendelijk zegt

Samantha Markle

"Er is zoveel uit de hand gelopen", aldus Samantha. "We voelden ons uitgesloten omdat we niet naar het huwelijk mochten komen. We hebben nu gekozen om de hele zaak positiever aan te pakken, want we houden nog steeds erg veel van Meghan. Families kunnen zo evolueren als de leden gekwetst worden. Ik bied dan ook mijn excuses aan en hoop haar nog te ontmoeten. Ik had liever dat het allemaal anders was gelopen."

Samantha Markle
Jeremy Vine Samantha Markle4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • WILLY ZACHEL

  Een halfzus van 53 jaar oud ! Terwijl je zelf maar 35 bent dan zou ik het woord zuster toch niet gebruiken want waarschijnlijk kent ze dat mens amper en dan misschien nog maar van horen zeggen Het is de dochter van haar vader maar die kent zij eigenlijk ook bijna niet

 • Elke De Vos

  Jaja, ze wil gewoon een graantje van haar halfzus haar roem meepikken zeker. Want want zou het fijn zijn als ze samen met haar kan gaan shoppen terwijl ze daarna uitgebreid samen in de tabloids verschijnen. Nee, Meghan zal wel slimmer zijn dan dat hoop ik.

 • Patrick Rasschaert

  Zoals altijd berouw komt na de zonde

 • marijke deruyck

  Ze gooit het over een andere boeg, maar misschien heeft MM helemaal geen boodschap aan haar familie, misschien ook nooit gehad. Want die familie blijft maar hengelen naar aandacht op alle mogelijke manieren, hoe zuiver zijn hun bedoelingen dan. Had MM even veel omgang met hen vóór Harry of werd ze pas sinds ze met hem een relatie begon een interessant familielid ?