Meghan zag ook David Beckham wel zitten: “Ze was onweerstaanbaar aangetrokken tot hem”

Getty, AFP
Lang vóór prins Harry (34) op het toneel verscheen, had Meghan Markle (37) haar zinnen op een andere knappe Brit gezet: voetballer David Beckham (44). Dat vertelt een oude vriendin van Markle aan de Britse pers.

In 2013 was Meghan Markle net gescheiden van Trevor Engelson (42), haar eerste echtgenoot. Haar acteercarrière in de Verenigde Staten liep ook niet zoals ze had gehoopt, en dus besloot ze om haar kans te wagen in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de Britse tv-presentatrice Lizzie Cundy, een oude vriendin van Markle, had de actrice het plan opgevat om in het VK een hele nieuwe carrière uit te bouwen. ‘Ze vertelde me dat ze mee wilde doen in een Britse realityshow en dat ze een Brits lief wilde’, vertelt Lizzie. Ze voegt eraan toe dat Hollywood volgens Markle een ‘wrede plek’ was en dat ze zich in Londen erg thuis voelde. Een bron uit het koningshuis bevestigt Lizzies verhaal: ‘Meghan besloot jaren geleden dat ze naar het Verenigd Koninkrijk wilde verhuizen en in Londen beroemd wilde worden. Ze vermoedde dat een verandering van locatie haar leven zou veranderen’,klinkt het. ‘Meghan was erg vastbesloten om een grote ster te worden, en wanneer ze iets wil, dan krijgt ze het.’

Powerkoppel

Meghan kon zo een job als hostess versieren aan de zijde van model Oliver Cheshire, die verloofd is met zangeres Pixie Lott. Via Pixie ontmoette Meghan David Beckham. ‘Meghan heeft David altijd al vanuit de verte bewonderd’, vertelt de bron. “Ze werd onweerstaanbaar tot hem aangetrokken. Toch wist ze dat het nergens toe zou leiden omdat David getrouwd was met Victoria.”

Uiteindelijk besloten David en Meghan om vrienden te blijven. “David en Victoria zijn een van de belangrijkste powerkoppels ter wereld, dus het zijn goede mensen om te kennen. Meghan wist dat wanneer ze een A-lister wilde worden, ze ook bevriend moest worden met A-listers. En dat is precies wat ze deed met David en Victoria.”

Tegenwoordig zou Meghan Victoria, ex-Spice Girl en modeontwerpster, nog regelmatig zien. “Ze komen goed overeen”, klinkt het. “Meghan houdt erg van Victoria’s stijl en vindt het dan ook fijn om haar ideeën te horen over een werkgarderobe.” En Victoria heeft blijkbaar dezelfde warme gevoelens tegenover de vrouw die ooit verliefd was op haar man, want vorig jaar noemde ze Meghan nog ‘een prachtige, sterke en geweldige vrouw.’
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tina Colpaert

  Ja zijn er zoveel die deze gast zien zitten met of zonder geld...maar denk dat zij wel voor het laatste valt

 • Emile De Smedt

  Wij hebben het al gehad met het liefdesleven van vedetten,prinsen,prinsessen.Soms ook eens een andere poenmens.Maar om eentonigheid in de verhalen te breken mogen politiekers ook eens als stoute jongens of meisjes met broekverhalen bedcht.

 • piet devlieger

  Hoe meer geld hoe aantrekkelijker voor een gold digger.

 • Gilbert Rodts

  Zo te lezen had ze het op het geld gemunt en anders niks .Ik kan er anders niks van maken hoor !!!!

 • Maria De Vuyst

  Golddiggers. Veel succes Harry. 't Zal nodig zijn.