Meghan verbiedt Harry deel te nemen aan de koninklijke kerstjacht

Meghan en Harry
Reporters / Goff Meghan en Harry
Ook aan koninklijke Britse hof wordt er volop Kerstmis gevierd. Dat werd opnieuw een gezellig onderonsje, al neemt Prins Harry dit jaar geen deel aan de traditie om te gaan jagen op Kerstmis. Meghan, die trouwens een prima verhouding met Kate leek te hebben wanneer ze het publiek gingen groetten, verbood het haar man.

Meghan Markle (37) staat bekend als dierenvriend. Ze heeft twee honden, Guy en Bogart, en zet zich ook in voor organisaties die dieren beschermen. Volgens haar is een jacht dus absoluut ‘not done’. Ze zou haar man dan ook verboden hebben om dit jaar mee op jacht te gaan met prins William en vader Charles. Het zou volgens Daily Mail niet de eerste keer zijn dat de hertogin van Sussex haar man verzoekt met een slechte gewoonte te stoppen. Harry zou onder invloed van Meghan ook gestopt zijn met roken.

Prins William, prins Charles, Kate Middleton, Meghan Markle en prins Harry op weg naar de St. Mary Magdalene kerk in Sandringham voor de kerstdienst.
Samir Hussein/WireImage Prins William, prins Charles, Kate Middleton, Meghan Markle en prins Harry op weg naar de St. Mary Magdalene kerk in Sandringham voor de kerstdienst.

De koninklijke familie bezocht op Kerstmis de  St. Mary Magdalene kerk in Sandringham voor een kerstdienst. Nadien schoven Harry, William, Meghan en Kate aan bij de Britse Queen Elisabeth voor een lunch, waarbij er gegrilde kalkoen op het menu stond.

Voor en na hun bezoek aan de kerk verschenen Kate en Meghan samen in het openbaar om het publiek te groeten en er leek niet aan de hand tussen de twee. Geruchten over vermeende ruzies staken de kop op, nadat Harry en Meghan bekendmaakten te zullen verhuizen van Kensington Palace naar Frogmore Cottage volgend jaar. Ook zou prins William zijn twijfels over Meghan hebben uitgesproken vlak voor de bruiloft van zijn broer met de actrice, wat voor veel wrijving tussen hem en Harry zorgde. Hoe het nu precies zit tussen de twee vrouwen van de prinsen is niet duidelijk, maar met kerst lijkt er in ieder geval even vrede te zijn bij de Britse royals.

Prins Charles, Kate Middleton, Meghan Markle en prins Harry op weg naar de St. Mary Magdalene kerk in Sandringham voor de kerstdienst.
Samir Hussein/WireImage Prins Charles, Kate Middleton, Meghan Markle en prins Harry op weg naar de St. Mary Magdalene kerk in Sandringham voor de kerstdienst.42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Annelies Vandenbroeck

  Groot gelijk. Een frisse wind in een stoffig paleis. Heeft een goede invloed op Harry.

 • Veerle Vandenbussche

  Volledig gelijk.

 • DANIEL OPSTAELE

  Ze heeft absoluut gelijk, overal hoor je dat we de dieren moeten beschermen, maar veel zogezegde elite voor hun zogezegde "geliefde sport", als dit nog sport is??? Voor mij is dit dieren uitmoorden en niets te maken met sport, schande. Shame on you jager/slachters en zeker die koninklijke families. En dan komt Schouwvliege dat ze harder gaat optreden tegen stropers (om haar adellijke vriendjes te behagen!!!!)

 • Dirk VdBergen

  Mr. Roefs : groot gelijk. De naiviteit vd mensen is wreed he.

 • Robert Soeloo

  Een man die sinds zijn jeugd al jaagt en van wie al zijn vrienden en kennissen jagen kan je alleen met gevaar voor je relatie daar van afbrengen. De weg naar de scheiding is ingezet.