Meghan Markle schittert in Belgische juwelen op eerste officiële uitje: "Binnen tien minuten was onze stock uitverkocht"

Meghan Markle
Photo News Meghan Markle
22 mei vierde het Britse hof de 70ste verjaardag van kroonprins Charles en uiteraard waren ook Meghan en Harry uitgenodigd. De kersverse hertogin van Sussex verscheen er in een elegante zalmroze jurk én met juwelen van de Belgische ontwerpster Vanessa Tugendhaft.

Toen Meghan Markle (36) op het tuinfeestje van Charles verscheen, waren alle ogen op haar gericht. Ze droeg een roze goat-dress en hakken van Tamara Mellon. Om haar tegen de zon te beschermen, droeg ze een hoed van Philip Treacy. De handtas die ze droeg was van het merk Charlie. Grote internationale merken allemaal, net als de diamanten oorbellen van de Belgische ontwerpster Vanessa Tugendhaft (37).

Meghan Markle
Photo News Meghan Markle

De Belgische ontwerpster opereert intussen vanuit Parijs, maar goeide op in Antwerpen en mag onder meer Madonna, Anne Hathaway en Kate Hudson tot haar klanten rekenen. Haar familie handelt al jaren in diamanten en op haar vijftiende ontwierp ze haar eerste juweel. Op haar 23ste volgde haar eerste collectie.

Harry en Meghan
Photo News Harry en Meghan

De voorbije maanden droeg Meghan al vaker juwelen van Vanessa Tugendhaft. Op 18 april verscheen ze naast Harry met de geelgouden ring Infini (1.290 euro) van de collectie Promesse. In maart droeg ze de halsketting Charms (880 euro) met vier gouden hartjes. En nu dus de oorringen in de vorm van een roosje (foto) ter waarde van 2.520 euro.

Meghan Markle
Photo News Meghan Markle

Het gevolg was een stormloop in haar winkel en op sociale media. Iedereen wilde iets van haar hebben. "Binnen tien minuten was onze stock uitverkocht", vertelt ze in het Nieuwsblad. “Sinds dinsdagavond heb ik er zelfs wat hoofdpijn van, we maken iets uitzonderlijks mee. Nu begrijp ik de kracht van de sociale media. Plots kwamen er van overal ter wereld vragen. We hebben intussen zelfs een wachtlijst moeten aanleggen.”

Vanessa tugendhaft
Matthias Wille Vanessa tugendhaft8 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Luc Mertens

  Wat is er leuker dan een mooi juweel op een mooie vrouw? Ze is trouwens zelf een juweeltje.

 • Melissa Viola

  Whoiw wat een uniek stuk

 • Paul Vandekerckhove

  De zon schijnt in iemands water ( wie niet weet wat dat wil zeggen moet het maar opzoeken ) en het is weer niet goed . typisch vlaams ….

 • Daniel DUMONT

  De ontwerpster ziet er ook een juweeltje uit.

 • Daisy De Smedt

  Begrijpen wie begrijpen kan...