Meghan Markle pakt valies voor Australië, maar prins Harry stelt expliciet veto tegen bepaalde outfit

EPA
Nu Meghan Markle deel uitmaakt van de Britse koninklijke familie, moet ze zich aan specifieke kledingvoorschriften houden. Blijkbaar heeft prins Harry zijn veto gesteld tegen een outfitkeuze van zijn echtgenote.

De hertogin van Sussex draagt graag een chique maatpak voor bepaalde gelegenheden. Zo'n smoking wilde ze ook graag meenemen naar Australië voor een officieel bezoek, maar ze stuitte op een verbod van haar man.

Volgens 'The Daily Mail' heeft prins Harry gevraagd dat Meghan afziet van het dragen van maatpakken tijdens de reis, die in oktober zal plaatsvinden.

"Meghans voorliefde voor smokings zou amper worden getolereerd door de koninklijke assistenten, die willen dat ze zich aan de traditionele kledingvoorschriften houdt," stelt de krant.

Meghan en Harry tijdens hun bezoek aan Dublin.
Photo News Meghan en Harry tijdens hun bezoek aan Dublin.

"En Harry - die Meghan in Kensington Palace vergezelde tijdens vergaderingen met teams van verschillende ontwerpers - zou zijn veto hebben gesteld tegen een maatpak van Stella McCartney dat zijn vrouw had uitgekozen voor een blitse look tijdens de tour Down Under."

"Meghan krijgt voortdurend te horen dat ze moet ophouden met zich te kleden als een Hollywoodster, maar zich moet kleden als een royal", vertelde een lid van een modeteam dat Kensington Palace onlangs bezocht.

"Meghan wilde een pak in smokingstijl dragen, maar Harry zei dat het niet traditioneel genoeg was," onthulde de bron.
60 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • annette hermens

  geen broekpak maar wel schoenen die 2 maten te groot zijn ....

 • Bernaerts Diane

  Erg dat die niet eens haar eigen kleding mag kiezen! Als je dan onze Elisabeth en Mathilde zag, met open sandalen: dat is in Engeland ook strikt verboden voor royals.

 • Ann Landuyt

  Laat Markle maar doen. Die heeft nu heel andere taak nu. Heeft niks te maken met familie opofferen. Die wil nu gezin vormen net als andere jonge vrouw... Waarm moet die zus weer zoiets zeggen? De media springt altijd op verhaaltjes...!

 • Steve Renard

  Beiden goed zot om met elkaar te trouwen. Een klein kind weet dat dit verkeerd afloopt. Komen uit heel verschillende werelden die niet compatibel zijn. En daarbij komen ze beiden uit een verdorven wereld.

 • Laura VanOoh

  Dit instituut is eeuwenoud, als zo’n tweederangs Hollywood starlet denkt daar op 1,2,3 verandering in te brengen is ze eraan voor de moeite en had ze beter thuis gebleven. Ze wist waar ze aan begon dus geen medelijden mee.