Meghan Markle openhartig over haar relatie met prins Harry: "We zijn erg gelukkig en verliefd"

photo_news
Meghan Markle (36) en prins Harry (32) zijn stapelverliefd, maar willen hun relatie nog niet aan de grote klok hangen. "Ik hoop dat mensen begrijpen dat dit onze tijd is", zegt Meghan in een openhartig interview met Vanity Fair. "Dat het van ons is, maakt het zo speciaal. Ik ben dol op een mooi liefdesverhaal."

De 36-jarige Amerikaanse actrice lijkt te zinspelen op een toekomst met de Britse royal. "Ik weet zeker dat er een tijd komt dat we in de schijnwerpers moeten stappen, onszelf moeten presenteren en verhalen moeten vertellen", zegt Meghan. Maar tot die tijd is aangebroken, hoopt de 'Suits'-actrice op privétijd met haar vriend. "We zijn erg gelukkig en verliefd."

Meghan bevestigt in het interview dat ze prins Harry vorig jaar in juli leerde kennen. Via vrienden werden ze in Londen aan elkaar voorgesteld. "We hebben onze relatie zes maanden kunnen stilhouden voor het wereldnieuws werd." In november voelde prins Harry zich genoodzaakt zijn prille relatie te bevestigen, omdat hij vreesde voor de veiligheid van zijn geliefde.

"Uitdagingen"

De actrice geeft toe dat een relatie met een prins "uitdagingen" kent. "Het was meteen een verrassing hoe alles veranderde. Maar ik heb nog steeds veel steun aan de mensen om mij heen, en natuurlijk is er ook de steun van mijn vriend."

Meghan zegt de vele roddels over haar en Harry niet te lezen. Volgens haar is er weinig veranderd. "Uiteindelijk is het heel simpel. Wij zijn erg gelukkig en verliefd. Het enige dat is veranderd, is de perceptie van het publiek. Niets aan mij is veranderd. Ik ben nog steeds dezelfde persoon, ik heb me nooit laten definiëren door mijn relatie."

Niets aan mij is veranderd. Ik ben nog steeds dezelfde persoon

Meghan Markle2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Chera C.

    Ze is een actrice en geeft gewoon antwoord op een vraag :-s

  • Mauveke

    Onze tijd waarom zet ze het dan in de boekskes