Meghan Markle kreeg advies van Michelle Obama over moederschap

Michelle Obama gaf wijze raad aan Meghan Markle
ANP/Getty Michelle Obama gaf wijze raad aan Meghan Markle
Meghan Markle (37) heeft naar verluidt optimaal gebruik gemaakt van haar positie als gasthoofdredacteur van het septembernummer van de Britse Vogue. De hertogin van Sussex interviewde namelijk voormalige first lady Michelle Obama (55) en vroeg en passant wat tips over het moederschap. 

Meghan Markle en Michelle Obama gingen al een paar maanden geleden met elkaar in gesprek, toen Meghan nog in verwachting was van haar zoontje Archie. Michelle heeft samen met echtgenoot Barack twee dochters, en vertelde Meghan dat het moederschap voor haar “een masterclass in loslaten” is. “Je hebt nu eenmaal niet alles in de hand", vertelde de voormalige first lady. “Als moeder wil je dat je kind niets overkomt, maar het leven loopt nu eenmaal anders. Geschaafde knieën, hobbelige wegen en gebroken harten horen erbij.”

Michelle raadde Meghan daarnaast aan om alles wat de baby doet, heel bewust mee te maken. “Het is iets magisch om een baby in huis te hebben", deelde ze mee. “Ik vind het zo leuk voor jou en Harry dat jullie dit gaan ervaren, Meghan. Koester het allemaal.”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • lieve vanderstraeten

  echt waar, wat weten die over opvoeding van hun kinderen met hun kindermeisjes, ze ze kunnen gaan en staan waar en wanneer ze willen, s nachts nooit opstaan er is altijd wel iemand in de buurt die dit allemaal voor hun doen, soms is pronken met hun kinderen.

 • Audrey Benneth

  Belachelijk.Je bent het misschien al vergeten Meghan omdat je teveel met het hoofd in de wolken vertoefd.Maar er bestaat nog zoiets als een moeder waar je advies aan vraagt wat je kinderen betreft.Michelle haar raad gaat niet beter zijn dan die van jouw bloed eigen moeder.Die kent je het best, want iedereen heeft zijn eigen persoonlijkheid en Michelle weet niks van jou.Gewoon aandachtstrekkerij is dit.

 • John Stahl

  Yeah, right. Zulke mensen hun babies worden opgevoed door nanny's.

 • Jan De Cock

  Welk een klucht