Meghan Markle is de best geklede ster volgens People

Meghan Markle
REUTERS Meghan Markle
Meghan, hertogin van Sussex, is door het gezaghebbende Amerikaanse tijdschrift People uitgeroepen tot best geklede ster van 2018. Het blad roemt de Amerikaanse vooral om de grote invloed die ze heeft op de modewereld, sinds ze een relatie heeft met prins Harry.

Volgens People ziet Meghan er altijd zowel koninklijk als benaderbaar uit. Nooit eerder riep het tijdschrift een royal uit tot best geklede ster van het jaar. "Maar als je het hebt over stijl in 2018, kun je niet om Meghan Markle heen", lichtte Andrea Lavinthal, hoofd van de afdeling Style and Beauty, toe. "Haar stijl stond dit jaar echt in de schijnwerpers, dus we vonden dat ze niet alleen op de lijst moest staan, maar hem ook moest aanvoeren."

De hertogin van Sussex bleef Hollywoodsterren als actrice Cate Blanchett en Sandra Bullock voor. "Of ze nu een blouse met een spijkerbroek draagt, zoals elke andere vrouw, of een couture bruidsjurk met een tiara, ze ziet er altijd moeiteloos chic uit", prees Lavinthal de hertogin. "Ze heeft iets dat ervoor zorgt dat ze er altijd gepolijst uitziet, zonder te perfect te zijn."

The Duke and Duchess of Sussex
Photo News The Duke and Duchess of Sussex1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • annette hermens

    en .... altijd schoenen die 2 maten te groot zijn ....