Meghan Markle heeft geen enkel cadeau geopend op haar babyshower

AFP
Volgens Gayle King, presentatrice van het Amerikaanse programma ‘CBS This Morning’ en tevens de beste vriendin van Oprah Winfrey, wilde Meghan Markle de geschenken die ze tijdens haar babyshower in New York kreeg nog niet openmaken. De hertogin van Sussex wil hiermee wachten totdat ze weer bij haar man prins Harry in Londen is.

"Ze wil de cadeaus samen met hem openmaken, dus ik kan niet onthullen wat iedereen haar gegeven heeft," aldus Gayle tegenover haar collega's tijdens een uitzending van ‘CBS This Morning’. "Ik weet wel dat ik een heel leuk cadeautje voor haar gekocht heb."

Een van de bezigheden tijdens de babyshower was het samenstellen van een aantal boeketten bloemen, die werden gedoneerd aan verschillende goede doelen. "Ik vond dat een heel lief gebaar, dat zegt wel iets over de persoon die Meghan is. Ze is ontzettend aardig, genereus en erg lief. De babyshower was erg leuk en heel intiem, wat voor haar heel prettig was."

Meghan werd in New York op de voet gevolgd door fotografen en journalisten.
Photo News Meghan werd in New York op de voet gevolgd door fotografen en journalisten.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.