Meghan Markle gaf Queen de slappe lach met haar kerstcadeau

EPA
Meghan en Harry zijn nog maar pas verloofd, maar de actrice mocht wel al kerst vieren met haar wereldberoemde schoonfamilie. Het moet zenuwslopend zijn om cadeautjes te kopen voor de Queen of England, maar de actrice bracht het er naar verluidt goed vanaf. Zeer goed zelfs.

De Britse koninklijke familie pakt niet zoals de rest van het land op kerstdag zelf cadeautjes uit, maar doet dat op kerstavond - ze doen dat als een eerbetoon aan hun Duitse roots. Om klokslag 18 uur verzamelen de royals op het Sandringham Estate om pakjes uit te wisselen. Veel opzichtige, dure geschenken, zou je denken, maar niets is minder waar. De traditie wil dat ze grappige gadgets aan elkaar geven.

Het mocht dan wel haar eerste kerst met de schoonfamilie zijn, maar Meghan hield zich niet in. Haar cadeau voor de Queen was... een zingende speelgoedhamster. En nog voor het staatshoofd het ding goed kon bekijken, was een van haar Corgi's er al mee weg. Daarop barstte Elizabeth in schaterlachen uit. "Het kan mijn honden gezelschap houden", grapte ze. "Die zijn er duidelijk helemaal weg van."

Het huwelijk van prins Harry en Meghan staat gepland voor 19 mei. Ze zullen dan geen fopgeschenk krijgen van de Queen. Vermoedelijk geeft die hen dan een graafschap cadeau.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Geert Van de Moortele

  Hopelijk krijgen ze géén flopdrol van de Queen, die bekend staat voor haar exquisite sensce of humour na haar ochtend whiskey.

 • Roland De Smedt

  Succes! Die Harry is echt nen toffe pee en hij heeft een prachtig vrouwke.

 • Leo Vandevoorde

  Ik kan er niet over wat een knappe dame dat is. Ik vind ze veel mooier dan Kate Middelton, de echtgenote van prins William.

 • paul lemmens

  van tweede keus gesproken

 • raf janssens

  langs hier ook succes aan het koppel .een boost voor het konings huis en een nieuwe wind die er hopelijk gaat waaien.