Exclusief voor abonnees

Meghan Markle: droomprinses of gewiekste netwerker?

Prins Harry en Meghan Markle bij de aankondiging van hun verloving.
EPA Prins Harry en Meghan Markle bij de aankondiging van hun verloving.
Actrice Meghan Markle trouwt over twee weken met prins Harry. Het Britse volk valt als een blok voor haar, maar haar imago begint al barstjes te vertonen.

Geen geblaf of gegrom, maar kwispelende staarten. De anders zo waakse corgi's van de Britse koningin Elizabeth gingen bij de thee aan de voeten liggen van Meghan Markle. De audiëntie bij de grootmoeder van haar aanstaande man kon niet beter. De vorstin, een groot dierenliefhebber, gaf haar zegen aan het huwelijk.

Markle lijkt uit een Disneysprookje te zijn gestapt. Met haar lach, vriendelijke oogopslag en klassieke looks heeft ze de uitstraling van een exotische prinses. Als ze spreekt, klinken in haar woorden compassie en een vleugje verlegenheid door. Geen wonder dat het land toeleeft naar de royal wedding op zondag 19 mei. De halve wereld wil zien hoe Markle in St. George's Chapel bij Windsor Castle naar het altaar schrijdt.

Markle lijkt uit een Disneysprookje te zijn gestapt

Minder onbevlekt leven

Achter dit perfecte imago gaat een minder onbevlekt leven schuil. Markle bouwde in de Verenigde Staten en Canada een twijfelachtige reputatie op. Kil en berekenend baande ze zich over de ruggen van anderen een weg naar de top.

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Elisa deJong

  Meghan is al getrouwd, oma van Harry hoofd vd kerk daarom deel vd dag afwezig, Marcus 10. Zolang je man leeft en je dan een ander huwt is het overspel.. Het uwelikk eindigt bij de dood, niet door scheiden..

 • Lydia Appelmans

  En Harry is een heilige geweest zeker !? Hopelijk trekken ze zich niets aan van alle hatelijke commentaren van mensen die zelf geen leven hebben !

 • Gino Denil

  De meeste vrouwen gaan over lijken om hun droomprins te veroveren. Het is geen kwestie van liefde maar van veroveren.

 • Martine Vandingelen

  Zondag 20 mei ...

 • Geert Van de Moortele

  Hij is van de straat en voor de rest van zijn (hun) leven zullen ze doen wat hij al altijd doet : géén klop.