Meghan Markle draagt favoriete ontwerper van Diana op eerste uitje met de Queen

Meghan Markle werd samen met haar verloofde prins Harry uitgenodigd voor een kerkdienst ter ere van Commonwealth Day in Westminster Abbey en dat in het gezelschap van de Queen. Meteen goed voor haar eerste officiële verplichting met de Britse koninklijke familie. Ze droeg een sobere maar stijlvolle blauwe jurk met witte jas en bijpassende baret.
Meghan Markle
AFP Meghan Markle

Meghan Markle en prins Harry namen uitgebreid de tijd om enkele honderden schoolkinderen te begroeten voor ze Westminster Abbey binnengingen om de kerkdienst bij te wonen. Eenmaal binnen vervoegden ze daar onder meer Queen Elizabeth, prins Charles en Camilla en prins William en zijn hoogzwangere vrouw Kate. Het was voor Meghan meteen haar eerste officiële uitje met de Queen. Een mijlpaal dus, op twee maanden voor haar huwelijk.

De lange witte jas die Meghan draagt is van Amanda Wakeley, een van de favoriete ontwerpers van prinses Diana. Daaronder had ze een sobere blauwe jurk aan met bijpassende pumps. Op haar hoofd droeg ze een baret van de hand van Stephen Jones, die de outfit wat meer pit gaf.

AFP
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anthony van der Borght

    Hier juist t'zelfde niemand kan diana vervangen .. niemand !!!!!