Meghan Markle deelde wel degelijk drugs uit op haar eerste trouwfeest

Meghan Markle
EPA Meghan Markle
Meghan Markle zou marihuana hebben uitgedeeld aan haar gasten tijdens haar eerste huwelijk met Trevor Engelson. Dat is gebleken uit mailtjes die onderschept zijn door The Sun

Volgens meerdere Engelse media valt er in de mailtjes te lezen hoe de kersverse hertogin van Sussex tot in detail uitlegde hoe ze de marihuana aan haar gasten zou geven tijdens haar bruiloft op Jamaica. 

Bronnen bevestigen dat er inderdaad drugs werden verspreid op het huwelijksfeest. Sterker, de vrouw van de Britse prins Harry zou zelfs hebben geholpen met het rollen van de joints. Meghan en haar ex-man Engelson zouden de marihuana hebben verkregen via een personeelslid in het hotel waar ze destijds verbleven.

Thomas Markle, Meghans vader, onthulde eerder deze maand al dat zijn dochter drugs aan haar gasten zou hebben gegeven. Toentertijd was het bezit van marihuana op Jamaica illegaal. Thomas claimde dat hij niks heeft gerookt van de drugs. “Ik weet niet wat ik met de mijne heb gedaan. Ik denk dat ik het weggegeven heb.”

Meghan en Engelson, die na twee jaar weer uit elkaar gingen, hadden voor hun extravagante bruiloft alle kamers van het hotel Jamaica Inn geboekt. Er waren zo'n 100 gasten aanwezig, waaronder de cast van Suits, de serie waarin ze schitterde.
30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lieve Vandamme

  Dàt nu nog ophalen, laat het verleden rusten, en kijk naar de toekomst,

 • eduard janssens

  En dan is papa verwonderd als zeer goed acteur hij is , dat zijn dochter met hem niks meer wil te maken hebben voor mij zo dat een afgesloten hoofdstuk zijn kan ze geen ongelijk geven .!!

 • Laurent Van der elst

  Dat kost je minder aan champagne! Best wel groot dessert en buffet voorzien.

 • Elle Devee

  Wat is daar de relevantie van? Is een eeuwigheid geleden. Ik denk dat ze met Megan nog genoeg problemen zullen krijgen zonder haar verleden erbij te halen. Iedereen lijkt haar zo'n frisse wind te vinden in een oubollig koningshuis. Dat laatste zal ik niet tegenspreken maar ik denk dat zij vooral een oportuniste is die enkel op faam en geld uit is. Ze heeft in elk geval niet veel natuurlijke klasse en dat zal gauw genoeg blijken. Ik denk niet dat dit huwelijk stand houdt.

 • Ellen Rochette

  Who cares? In het verleden blijven hangen heeft nog niet veel mensen geholpen.