Meghan Markle bevestigt: "Mijn vader zal niet aanwezig zijn op mijn huwelijk"

Meghan en Thomas Markle.
Photo News Meghan en Thomas Markle.
Thomas Markle (73), de vader van Meghan Markle (36), is definitief niet aanwezig bij het huwelijk van zijn dochter en de Britse prins Harry (33). In een verklaring die door Kensington Palace is verspreid, bevestigt Meghan dat hij niet in staat is om naar Londen af te reizen vanwege zijn gezondheid.

"Het is jammer dat mijn vader ons huwelijk niet zal bijwonen. Ik heb altijd om hem gegeven en hoop dat hij de ruimte krijgt om zich op zijn gezondheid te focussen", zegt Meghan. "Ik wil iedereen bedanken voor alle steun. Weet dat Harry en ik er enorm naar uitkijken om onze speciale dag met jullie te delen."

Thomas Markle zou zijn dochter tijdens de huwelijksceremonie naar het altaar brengen. Wie dat nu gaat doen, is niet bekend. Kensington Palace heeft daar alleszins nog geen mededelingen over gedaan. Meghans moeder Doria (61) en Harry's vader prins Charles (69) worden door Britse media getipt om die taak over te nemen.

De vader van Meghan onderging woensdag een hartoperatie. Tegenover TMZ liet hij weten dat het goed met hem gaat, maar dat zijn herstel nog lang duurt. "Ik moet de komende dagen in het ziekenhuis blijven en mag me niet druk maken", aldus Thomas Markle.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.