Meghan in lastig parket: "Ze vindt geen aansluiting bij Harry's vrienden"

Meghan en Harry
Photonews Meghan en Harry
Meghan Markle (37) staat bekend als een goedlachse dame die met iedereen overweg kan, maar dat blijkt niet echt het geval. Het botert namelijk helemaal niet tussen Meghan en de vrienden van haar man Harry (34). Ook al heeft ze die meerdere keren ontmoet.

Dat is ten minste was Lady Colin Campbell (69) beweert. Campbell is een vriendin van Harry's moeder Diana en heeft nog steeds nauwe banden met het Britse hof. "Meghan heeft de grootste moeite om aansluiting te vinden met Harry's vrienden omdat ze veel rechtser zijn dan haar", zegt de dame in een interview.

Meghan is bijvoorbeeld tegen wapens en voor ze iets met Harry kreeg, had ze al laten optekenen dat ze tegen de Brexit was. Meghan steunde in de Amerikaanse presidentsverkiezingen ook de linkse Hilary Clinton en niet de rechtse Donald Trump. "Meghan komt er door haar trendy linkse opvattingen bijna niet tussen", zegt Campbell nog. "Ze zal er weldra achter komen hoe eenzaam het leven als Royal eigenlijk is. In haar voordeel pleit wel dat ze actrice is, dus daardoor kan ze er wel beter mee omgaan", aldus nog Campbell.

Hugh Grosvenor en Charlie van Straubenzee zijn twee van Harry's beste vrienden.
Getty Images Hugh Grosvenor en Charlie van Straubenzee zijn twee van Harry's beste vrienden.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • dominique van beylen

    bij echte vrienden speelt politiek geen rol. Ik heb zowel vrienden die rechts als die links zijn. So what.

  • dominique castelein

    links is trendy,rechts is realistisch,groot verschil,de trendy's leven op kosten van de realisten,of zie ik dat verkeerd

  • Eduard Janssens

    Niet aantrekken Meghan je kan beter één enkele hebben dan meerdere valse die lachen in je gezicht en roddelen achter je rug of mes in je rug steken .