Meghan en Harry delen eerste kerstkaartje met zoontje Archie

Harry, Meghan en Archie
AP Harry, Meghan en Archie
Prins Harry en zijn echtgenote, Meghan, vieren hun eerste kerst samen met hun zoontje, Archie. De familie deelde hun kerstkaartje dan ook graag met het grote publiek. 

The Queens Commonwealth Trust, een liefdadigheidsorganisatie van het Britse Koningshuis, deelde de foto op Twitter. Op het kaartje zien we Meghan en Harry onder een gigantische kerstboom zitten. De kleine Archie is duidelijk zichtbaar op de voorgrond en kijkt recht in de camera. ‘Een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar van onze familie aan de jouwe’, is het opschrift. 

“Een lief kerstkaartje van onze voorzitter en vice-voorzitster, de hertog en hertogin van Sussex”, schrijft de organisatie nog bij het plaatje. “Een vrolijke Kerstmis, iedereen!”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.