Meer duidelijkheid over samenwerking tussen prins Harry en Amerikaanse bank: “Harry wordt gastspreker over mentale gezondheid”

Prins Harry wordt gastspreker.
EPA Prins Harry wordt gastspreker.
Nadat eerder bekend werd dat prins Harry gesprekken voert met de Amerikaanse bank Goldman Sachs, is er nu ook meer duidelijkheid over het werk dat hij daar eventueel gaat doen. De prins zou ingezet worden als gastspreker voor de online interviewserie ‘Talks at GS’. Hij zou met name de onderwerpen mentale gezondheid en de behoeften van militaire veteranen willen behandelen. 

Harry is niet de eerste bekendheid die deze rol bij Goldman Sachs op zich neemt. Zo was zijn vriend David Beckham eerder al te zien in de interviewserie.

De prins zou al in november met de bank rond de tafel zijn gaan zitten, vlak voordat hij en zijn vrouw Meghan bekendmaakten geen ‘senior royals’ meer te willen zijn. Goldman Sachs zou zijn gastsprekers niet betalen voor hun bijdrage, maar door hun naam te verbinden aan het merk zouden ze wel flink kunnen verdienen aan de samenwerking.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • piet devlieger

    Fantastisch : gastspreker over mentale gezondheid. Hij is al meer dan zeven jaar in therapie en is mentaal nog altijd niet stabiel. En dan maar raad geven .... je houdt het niet voor mogelijk.