Liefje van prins Harry geniet van koninklijk leven in hartje Londen

ANP/ PR (fotomontage)
Het lijkt erop dat de nieuwe liefde van de Britse prins Harry (32), Meghan Markle, een aantal dagen verblijft in Kensington Palace, het paleis van Harry. Gisteren is ze gespot in hartje Londen, waar de Suits-actrice er lustig op los shopte én het baseballpetje van de prins droeg.

Eerder deze week bevestigde Kensington Palace de geruchten dat de twee een stel zouden zijn. In een krachtig statement vroeg de prins de pers om zijn 25-jarige vriendin met rust te laten. Dat verzoek lijkt echter nog niet helemaal door te dringen bij de fotografen, blijkt uit foto's die zijn gepubliceerd van de Britse tabloid Daily Mail. De knappe brunette werd gespot in de winkelstraat Kensington High Street.

Spelletje
"Prins Harry maakt zich zorgen over mevrouw Markle's veiligheid en is diep teleurgesteld dat hij niet het vermogen had om haar te beschermen", zo verklaarde Kensington Palace.

Harry weet dat de media zullen zeggen 'dat dit erbij hoort' en dat 'het bij het spelletje hoort', maar dat vindt hij niet. "Dit is geen spelletje. Dit is haar leven en het zijne.''

Het is de eerste keer dat Harry een boekje over zijn liefdesleven opendoet. Volgens Britse media wijst dat erop dat het 'serieus' is tussen hem en de Suits-babe.