Koningin Máxima schittert op Spaanse cover Vanity Fair

Vanity Fair
Koningin Máxima siert de cover van het augustusnummer van de Spaanse editie van Vanity Fair. Het blad heeft ook een achtergrondverhaal over de Nederlandse koningin gepubliceerd. "Máxima is maximaal. Het geheim van de meest populaire koningin van Europa", staat te lezen op de cover.

De coverfoto is van de hand van Erwin Olaf en komt uit de reeks portretten die vorig jaar werden gemaakt ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander. Het gaat om een nog niet eerder gepubliceerd beeld waarop Máxima's haar deels voor haar ogen hangt.

Het is niet de eerste keer dat Máxima de cover van Vanity Fair haalt in Spanje. In 2013 was het ook raak, en ook toen ging het om een foto van Erwin Olaf.

RVD
RVD - Erwin Olaf10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Willy Van Craen

  Als ik de officiële foto zijn van ons vorsten koppel is dit om te lachen. Zij maatje 32 en hij al niet veel beter. Vervang die want die foto is slecht afgemaakt.

 • Roland De Smedt

  Prachtige klasse madame die uitblinkt door haar spontaniteit en eenvoud, in grote tegenstelling met....

 • WILLY ZACHEL

  Ik vind onze konign mooier en haar oudste dochter ook als je dat vergelijkt met de oudste dochter van Maxima die is gelijk haar moeders naam ? Maxima van volume Sympathiek zijn ze allemaal maar ja daar worden ze ook vorstelijk voor betaald ?

 • Danny Schellens

  Prachtige dame... en niet alleen fysiek!! Kunnen ze hier nog iets van leren.....

 • Bene Devos

  Mooie vrouw,zeker voor haar leeftijd, alleen is haar gezicht en blik wat te hard. Dat onze koning er wat stijf uitziet komt doordat hij op zijn leeftijd nog altijd zware sport beoefent,die staat stijf van de spierpijn ;-) Den Willem is waarschijnlijk veel te Bourgondish.En Mathilde is een mooi popje,en helemaal niet stijf maar vriendelijk en betrokken.