Koningin Máxima is op zoek naar een secretaresse... voor haar secretaresse

Photo News
De Nederlandse koningin Máxima (47) is op zoek naar een secretaresse. Niet voor haar, maar voor haar secretaris. De vorstin wil maximaal 3.130,70 euro betalen aan wie de vacature invult.

De secretaresse die gezocht wordt, zal instaan voor het secretariaatswerk van het algemeen secretariaat van het Nederlandse Hof. Dat team, dat naar verluidt uit vijftien leden bestaat, houdt zich bezig met de voorbereiding van binnenlandse evenementen, alsook het ondersteunen van privézaken. Concreet zal de nieuwe secretaresse Gabriella Sancisi, die op haar beurt secretaresse van de koningin is, bijstaan en dat 36 uur per week.

Wie de functie ambieert, moet uiterst discreet kunnen omgaan met vertrouwelijke zaken, aldus de vacature. Aangezien de koningin van Argentinië afkomstig is, is het beheersen van de Spaanse taal ook een pluspunt.

De vacature krijgt veel kritiek op sociale media omdat het loon zo laag ligt. “Als je onderbetaald wil worden, solliciteer direct. Het lijkt wel vrijwilligerswerk”, klinkt het online. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • eric van der jeugdt

    man man dan weten de hollanders ook waar hun geld naartoe gaat. maar ze zullen het graag betalen,de oranjes zijn zowat heilig nietwaar.

  • Rudolphe V.DeBaere

    En die NL koninklijke familie is toch zo sympathiek hé, zoveel sympathieker dan het Belgische. Ook de reactie van Jan Peumans over HKH Prinses Beatrix gehoord ? Zegt heel veel over de Oranjes.