Koning Albert en Paola sturen hun kat naar herdenking koning Boudewijn

EPA
Koning Albert is niet aanwezig bij de mis ter nagedachtenis van zijn broer, koning Boudewijn. De koning en zijn vrouw Paola zouden in het buitenland zitten en willen hun vakantie niet eerder onderbreken, meldt Het Nieuwsblad.

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat koning Boudewijn overleed aan een hartstilstand. Omdat het huwelijk van Boudewijn kinderloos bleef, volgde zijn broer Albert hem op. Ter ere van de overleden koning wordt er een herdenkingsdienst gehouden in de kerk van Laken.

De kinderen van Albert, koning Filip, prinses Astrid en prins Laurent zijn wel aanwezig bij de dienst. Het koningshuis heeft nog geen officiële verklaring gegeven waarom koning Albert de mis niet zal bijwonen.
153 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joris Claes

  Van uw familie moete het hemme.

 • Brent Van Renterghem

  T'was maar zijn broer begot... T'zal dat zijn! :-)

 • Nicole De waele

  Ja is normaal he nu is er niemand !! Die hen zegt ge moet !! En voor de rest zij doen wat ze willen op onze kosten en voor de rest kunnen de Belgen hun kloten kussen !!! Leuk he

 • dominique van beylen

  ik zou wel gaan , niet als koning maar omdat het een dienst is voor mijn broer zaliger.

 • Ann De Neve

  jezus, mensen, ik zou net hetzelfde doen, ze zijn gepensioneerd en hun kinderen zijn er!