Kensington Palace grijpt in na geruchten: “Nee, Kate Middleton zit niet aan de botox”

Photo News
Kensington Palace stelt orde op zaken, nadat een bekende Britse plastisch chirurg Kate Middleton (37) er woensdag van beschuldigde botox te gebruiken. Chirurg Munir Somji van de Dr. Medi Spa Clinic deelde via de sociale media een vergelijkende foto van eerder en nu, en schreef bij de beelden dat “Onze Kate gek is op een beetje botox”. “Dit klopt niet”, meent Kensington Palace. 

De foto van de plastisch chirurg veroorzaakte de nodige opschudding op de sociale media. “Onze Kate gek is op een beetje botox. Patiënten komen van wijd en zijd om deze procedure te laten uitvoeren. Het is zo simpel, er is geen excuus voor dokters om hun patiënten achter te laten met hangende wenkbrauwen. Kijk naar de vermindering van de rimpels op het voorhoofd”, schreef Munir Somji onder meer. “De magie van botox zit hem in het feit dat het je niet zwaar laat voelen en dat het een subtiele vermindering van rimpels en een betere wenkbrauwpositie biedt.” 

Niet waar 

Kensington Palace is niet te spreken over het bericht. “Dit verhaal klopt niet”, laten zij weten aan de New York Post. “De koninklijke familie zal nooit commerciële activiteiten promoten.” Intussen werd de bewuste foto ook verwijderd van Instagram. De kliniek waar chirurg Munir Somji werkt heeft ook gereageerd: “Met onze bedoelde hij Kate van het Verenigd Koninkrijk. Hij bedoelde niet ‘Kate van de Dr. Medi Spa Clinic’.”

InstagramReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.