Kate smelt bij het zien van baby’s, maar “William wilt geen kinderen meer”

BSRagency BSR Agency
Het gezin van prins William en zijn vrouw Catherine is met de drie kinderen Louis (1), George (6) en Charlotte (4) compleet. Prins William (37) wil niet nog meer kinderen, zou Catherine woensdag hebben gezegd tegen belangstellenden tijdens een bezoek aan Bradford.

In gesprek met een royaltyfan, die de hertogin na iedere geboorte een felicitatiekaartje stuurde, onthulde de 38-jarige Catherine dat het onwaarschijnlijk is dat haar gezin in de toekomst nog wordt uitgebreid met een vierde kindje. 

"Ik denk niet dat William nog meer kinderen wil", zei Catherine volgens People. Vorig jaar gaf de hertogin van Cambridge nog toe dat kleine kinderen haar al snel doen denken aan gezinsuitbreiding. Ze smelt bij het zien van baby's. 

De hertog en hertogin van Cambridge traden woensdag voor het eerst in het openbaar na een tumultueuze week waarin de kwestie rondom prins Harry naar buiten kwam. Daar lieten ze volgens omstanders niets van merken.

William en Kate met hun kinderen: prins George, prinses Charlotte, en prins Louis.
AP William en Kate met hun kinderen: prins George, prinses Charlotte, en prins Louis.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Emi De graeve

    de wereldbevolking is al groot genoeg ...en babies blijven geen babies...

  • Geert Van de Moortele

    Doe maar verder William heeft nog véél spaarcentjes op overschot.

  • christianne bruyland

    Bij hun huwelijk werden 3 (drie) stukken van de bruidstaart bewaard, traditie allicht, na 3 kinderen hebben ze hun doel bereikt.