Jon Bon Jovi laat prins Harry tamboerijn spelen in nieuw lied

Prins Harry duikt de studio in met Jon Bon Jovi
EPA Prins Harry duikt de studio in met Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi (57) en prins Harry (35) duiken vrijdag de Abbey Road Studios in Londen in. Daar neemt de Amerikaanse rocker samen met het Invictus Games-koor zijn nummer ‘Unbroken’ opnieuw op voor de Invictus Games Foundation. Bon Jovi weidde in The Chris Evans Breakfast Show uit over het muzikale avontuur.

Het is één van de laatste dingen die Harry zal doen voordat hij op 1 april zijn koninklijke titel neerlegt. “Ik ga hem een tamboerijn geven en zien wat hij gaat doen”, grapte Bon Jovi over hun samenwerking. De muzikant onthulde ook de bijnaam die hij had bedacht voor de Britse prins: ‘The Artist Formerly Known as Prince’, doelend op de artiestennaam die Prince zichzelf gaf in de jaren ‘90.

Bon Jovi schreef het nummer ‘Unbroken’ oorspronkelijk voor een Amerikaanse documentaire, maar stuurde het lied ook naar prins Harry. Die vond het geweldig als lied voor de Invictus Games. “Hij zei ‘ja’ en is er echt voor gegaan”, vertelde de rocker.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Nicolas 'S Jongers

    Doen wat je graag doet van anderen niets aan trekken commentaar krijg je toch heb het zelf meegemaakt

  • Kris Smolders

    Zou Harry daar dab royalties voor krijgen of mag hij die nu ook niet meer opeisen

  • henri savelkoul

    Na thuis de tweede viool te spelen mag hij nu ook de tamboerijn proberen