Internet valt over zure blik Victoria Beckham op trouw Harry en Meghan: "Het is de 'derrière van Pippa' van dit huwelijk"

AFP
Victoria Beckham heeft zich laten opvallen op het huwelijk van het jaar tussen prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle in het Britse Windsor. Posh liep duidelijk niet over van enthousiasme, terwijl ongetwijfeld tienduizenden haar plaats zouden willen innemen. Op het internet regende het meteen reacties. Van "miserabele koe" over "zuurpruim" tot "dit is een huwelijk, geen begrafenis".

Het is geen nieuws dat Victoria Beckham niet graag lacht. Dat kan haar immers op een rimpeltje te staan komen. Ze liet zich ook tijdens de trouwpartij van William en Kate in 2011 al niet op een glimlach betrappen, zelfs niet op een grimlach. Op het huwelijk van het jaar tussen prins Harry en Meghan Markle vandaag viel nog eens des te meer op, daar aan de St George's Chapel aan het Windsor Castle. Zéker door het schrille contrast met haar goedlachse en charmante echtgenoot, de ex-topvoetballer David Beckham. Dat zag ook Twitter meteen.

"Iemand moet Victoria Beckham intomen, ze is mega opgewonden", klonk het ironisch. En dat Posh meer op een rouwende koningin leek, die niet op een huwelijksfeest maar op een begrafenis was. "Haar zure blik is de 'derrière van Pippa' van dit huwelijk", tweette iemand anders verwijzend naar het trouwfeest van Harry's broer William met Kate Middleton. De bips van Kates zus, Pippa, was toen hét onderwerp van gesprek in menige kapperszaken en ver daarbuiten. Toch gokken we op een ander beeld uit de uitzending dat de wereld zal veroveren: dat van Meghan Markle met op de achtergrond het bruidsjongetje dat nog enkele tandjes verwacht en dat dolenthousiast toonde toen de fanfare begon te schallen bij de intrede van de bruid in de kapel.  

Het jongetje lijkt door het dolle heen.
Screenshot Het jongetje lijkt door het dolle heen.
AFP
AFP
De bips van Pippa in 2011. Voor sommigen hét hoogtepunt van toen.
AP De bips van Pippa in 2011. Voor sommigen hét hoogtepunt van toen.
Ook in 2011 kon er geen lachje af tijdens het huwelijk van William en Kate.
Reuters Ook in 2011 kon er geen lachje af tijdens het huwelijk van William en Kate.
AFP
AFP
Photo News
Photo News
AFP
Photo News66 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jelle de Feyter

  Ik kan geloven dat ze niet lacht. Wie draag nu zo'n hoge hakken. Zal geen pretje zijn...

 • peter destoop

  @Jakke Troost. Ik heb ze nog nooit zien lachen. Denk dat haar bewerkt aangezicht het niet meer toelaat :o)

 • Vermeiren Frans

  Iedereen kijkt al eens boos of zuur maar bij haar heb ik nog nooit een lach gezien.Hoog in hare bol ja.

 • willy goelen

  Verkeerd programma geladen in haar computer , begrafenis in plaats van bruiloft .Kan voorvallen tegenwoordig met AI.

 • Jakke Troost

  Over een hele dag gespreid kan men van iedereen zulke foto's nemen.