IN BEELD. Zweedse royals genieten van zomervakantie

Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se
De Zweedse royals hebben genoten van hun vakantie op het eiland Öland. Dat bleek eerder al op foto's die het hof heeft vrijgegeven. Prins Carl Philip en zijn vrouw Sofia hebben ook vakantiekiekjes gedeeld, net als kroonprinses Victoria.

Op Instagram deelden Carl Philip en Sofia een familieportret waarop ze samen met de prinsjes Gabriel en Alexander te zien zijn. In het bijschrift laat het paar weten dat de foto in juli is gemaakt op Solliden, het buitenverblijf van de Zweedse royals.

Victoria en Daniel deelden op social media foto's van prinses Estelle en prins Oscar. Estelle, die vanaf dinsdag naar school gaat, is te zien met een pony. Ook deelde de kroonprinses een foto waarop ze zelf te zien is met Oscar en Estelle.

Het is duidelijk te zien dat de royals genieten van hun vakantie. Al vele malen hebben koning Carl Gustaf en koningin Silvia gezegd erg uit te zien naar de zomervakantie op Öland. Vooral het feit dat de hele familie dan compleet is en dat er veel tijd met elkaar wordt doorgebracht, vindt het koningspaar geweldig.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.