IN BEELD. Zo laat Kate Middleton op een subtiele manier zien dat haar huwelijksverjaardag eraan komt

Kate Middleton
BSRagency BSR Agency Kate Middleton
Kate Middleton (37) heeft een smetteloze reputatie, ook als het op haar garderobe aankomt. Om haar huwelijksverjaardag op 29 april extra in de verf te zetten, droeg de Britse afgelopen weekend een verfijnd accessoire.

Maandag zijn Catherine Middleton en prins William acht jaar getrouwd. Om die gebeurtenis aan te stippen droeg Kate afgelopen weekend de diamanten oorbellen van Robinson Pelham die ze ook droeg op haar grote dag in 2011.

De peervormige oorbellen waren een cadeau van haar ouders Carole en Michael Middleton, geïnspireerd op het wapenschild van de familie.  Dat bestaat uit een rood-blauwe achtergrond met drie eikels die - jawel - Kate, haar zus Pippa en haar broer James voorstellen. Ook het lichtblauwe maatpakje van Alexander McQueen had ze al een keer gedragen op een rondreis door Australië in 2014.

Kate Middleton en Prince William
Photo News Kate Middleton en Prince William
Kate en William tijdens hun huwelijk in 2011
AFP Kate en William tijdens hun huwelijk in 2011
Kate en William tijdens hun huwelijk in 2011
AFP Kate en William tijdens hun huwelijk in 2011
Het wapenschild van de Middletons.
Getty Images Het wapenschild van de Middletons.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peggie Van Audenhove

    En zou de William dat nog weten denk je? Ik hoop het voor hem. Gelukkig wijzen de tabloids hem erop of hij zou daar schoon staan, zonder cadeau.