IN BEELD. Prins Albert van Monaco treft Hollywoodsterren op rode loper

Uma Thurman en Albert van Monaco.
Photo News Uma Thurman en Albert van Monaco.
Verschillende sterren waren donderdagavond van de partij tijdens het derde Monte-Carlo Gala in Monaco. Prins Albert II van Monaco, die het evenement en een veiling om geld op te halen voor de bescherming van de oceanen presenteerde, trof ze op de rode loper en ging met ze op de foto.

Onder anderen Gwen Stefani, Jane Seymour en Nicole Kidman waren naar het vorstendom afgereisd. Ook Patricia Arquette, Uma Thurman en Robin Thicke stonden op de gastenlijst. Orlando Bloom en Leonardo DiCaprio werden tijdens het gala geëerd vanwege hun inzet voor het klimaat en het milieu.

(Lees verder onder de foto’s)

Van links naar rechts: Chris Tucker, Jane Seymour, Robin Thicke, Gwen Stefani, Andy Garcia, Uma Thurman, prins Albert II van Monaco, Sibylle Szaggars, Robert Redford, Nicole Kidman, Milutin G. Gatsby, Patricia Arquette, Isabeli Fontana en Ana Beatriz Barros.
Photo News Van links naar rechts: Chris Tucker, Jane Seymour, Robin Thicke, Gwen Stefani, Andy Garcia, Uma Thurman, prins Albert II van Monaco, Sibylle Szaggars, Robert Redford, Nicole Kidman, Milutin G. Gatsby, Patricia Arquette, Isabeli Fontana en Ana Beatriz Barros.
De prins voelde zich duidelijk in zijn nopjes.
Photo News De prins voelde zich duidelijk in zijn nopjes.
Een kusje voor Gwen Stefani.
Photo News Een kusje voor Gwen Stefani.
Ook Nicole Kidman was van de partij.
EPA Ook Nicole Kidman was van de partij.

Acteur Robert Redford was eregast en werd voorafgaand samen met zijn vrouw uitgenodigd voor een lunch met Albert. Op Facebook deelde de prins meerdere kiekjes van de breedlachende en zichtbaar trotse acteur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.