IN BEELD. Kate Middleton steelt de show op koninklijk tuinfeest als ‘Legally Blonde’

Kate Middleton en prins William
Photo News Kate Middleton en prins William
Dinsdag organiseerde het Britse hof zijn jaarlijkse tuinfeest. Prins William en koningin Elisabeth waren aanwezig, maar het was Kate Middleton die in een roze jurk van Steve McQueen de show stal. De Britse pers vergelijk haar meteen met het hoofdpersonage uit ‘Legally Blonde’.

Het was prima weer voor het jaarlijkse tuinfeest van het Britse hof in Buckingham Palace. Queen Elisabeth en prins William dosten zich schitterend uit, maar het was het Kate Middleton die de aandacht opeiste. De hertogin van Cambridge verscheen er in een roze jurk van Alexander McQueen gecombineerd met roze pumps van Gianvito Russi en een  hoed van Juliette Botterhill.

Op zich niet zo heel bijzonder zou je denken, maar in de Britse pers ontstond er als snel een hype. Kate zou met haar outfit namelijk sprekend lijken op de advocate Elle Woods (gespeeld door Reese Witherspoon) uit ‘Legally Blonde’. Kenners van romantische komedies weten ongetwijfeld over wie het gaat.

Kate Middleton
BSRagency BSR Agency Kate Middleton
Kate Middleton en prins William
BSRagency BSR Agency Kate Middleton en prins William
Kate Middleton en prins William
BSRagency BSR Agency Kate Middleton en prins William
Affiche van ‘Legally Blonde 2'.
AP Affiche van ‘Legally Blonde 2'.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Loesje Vranken

    Veel sympathieker en mooier dan die andere omhoog gevallen vrouw Meghane.

  • Gino Van driessche

    Klassedame,

  • Yelene dekann

    Zij is toch eleganter,mooier en warmer dan Meghane,zij vergeet niet dat er gewone mensen bestaan en koopt daarom ook low budget kleding waar ze wonderwel fantastisch mee staat.Kortom ze is een zeer geraffineerde verschijning, geef mij maar Kate ben fan van haar