IN BEELD. Harry en Meghan hand in hand in 'hun' hertogdom Sussex

Prins Harry en Meghan Markle in Sussex.
REUTERS Prins Harry en Meghan Markle in Sussex.
De hertog en hertogin van Sussex, beter bekend als prins Harry (34) en Meghan Markle (37), hebben woensdag voor het eerst daadwerkelijk Sussex bezocht. Ze begroetten daar mensen die zich hadden verzameld voor het koninklijk bezoek. De twee gingen opvallend innig met elkaar om en hielden zelfs handjes vast. 

Het paar leek in opperbeste stemming tijdens hun bezoek. Na hun ontvangst bekeken ze de kopie van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring in Sussex. Het is een van de twee handgeschreven versies, de ander ligt in het archief in Washington D.C. Na afloop kreeg Meghan van een schoolklas nog een gids over Sussex mee. 

Fans van het Britse koningshuis, en in het bijzonder van Meghan Markle, merkten op dat de hertogin opvallend 'casual' gekleed ging. Markle droeg naar verluidt een bloes van kledingketen & Other Stories, het zusje van H&M. Sommigen spreken zelfs van een opmerkelijke gelijkenis met Rachel Zane, haar personage in de tv-serie 'Suits'.

Harry en Meghan reizen verder ook nog af naar de University of Chichester, voor de opening van de Engineering and Digital Technology Park. Daarna doen ze de kustplaatsen Bognor Regis en Brighton aan. Het bezoek eindigt even verderop in Peacehaven.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Getty Images
Photo News
Photo News
REUTERS
AP
Photo News
Photo News
AP
AP
AP
AP
Photo News
Photo News
Photo News
EPA
EPA
EPA1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • mark germanus

    Het is toch een sympathiek koppel !veel geluk en kinderen in jullie leven !