IN BEELD. Britse Queen houdt koninklijke ‘Bake Off’ en maakt kerstpudding met prins George

EPA
Iedereen kent het wel: het toetje is stiekem het gerecht waar we het meeste naar uitkijken tijdens het kerstdiner. En dat is op Buckingham Palace blijkbaar niet anders. Het Britse koningshuis heeft een aantal nieuwe foto’s vrijgegeven waarop Queen Elizabeth (93) met haar troonopvolgers op Buckingham Palace aan de traditionele kerstpudding werkt.

De 93-jarige koningin kijkt toe hoe haar achterkleinzoon George de ingrediënten voor de pudding mixt, terwijl de prinsen Charles en William een handje helpen. Het resultaat is een tafereeltje dat net zo zoet is als de pudding die ze maken.

De traditionele kerstpudding is een vast onderdeel van de festiviteiten in Engeland. De pudding die de koninklijke familie heeft gemaakt zal worden uitgedeeld door een Brits goed doel dat leden en veteranen van de Britse strijdkrachten steunt.

EPA
EPA
BSRagency BSR Agency1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudolphe V.DeBaere

    4 generaties staatshoofden van the UK. Als George net zolang kroonprins zal zijn zoals zijn grootvader, dan zijn we al eind 21' eeuw vooraleer hij de troon zou kunnen bestijgen. Ik zal het niet meer meemaken.