In beeld: bekijk hier de officiële trouwfoto's van Meghan en Harry

Prins Harry en Meghan Markle op de trappen van de East Terrace van Windsor Castle.
AP Prins Harry en Meghan Markle op de trappen van de East Terrace van Windsor Castle.
Prins Harry en zijn kersverse echtgenote Meghan Markle hebben maandag drie officiële huwelijksfoto's vrijgegeven die werden getrokken op hun trouwdag. De foto's werden genomen door fotograaf Alexi Lubomirski op Windsor Castle, waar de huwelijksreceptie plaatsvond.

Op één foto zijn de tortelduifjes met z'n tweeën te zien, in zwart-wit. De andere twee foto's zijn groepsfoto's van de familie en de tien bruidskinderen.

Prins Harry, hertog van Sussex en zijn echtgenote Meghan, hertogin van Sussex met de bruidskinderen: Master Brian Mulroney, Miss Remi Litt, Miss Rylan Litt, Master Jasper Dyer, prins George van Cambridge, Miss Ivy Mulroney, Master John Mulroney en Miss Zalie Warren, prinses Charlotte van Cambridge en Miss Florence van Cutsem.
AFP Prins Harry, hertog van Sussex en zijn echtgenote Meghan, hertogin van Sussex met de bruidskinderen: Master Brian Mulroney, Miss Remi Litt, Miss Rylan Litt, Master Jasper Dyer, prins George van Cambridge, Miss Ivy Mulroney, Master John Mulroney en Miss Zalie Warren, prinses Charlotte van Cambridge en Miss Florence van Cutsem.

"De hertog en de hertogin willen iedereen bedanken die betrokken was bij hun huwelijk. Ze voelen zich erg gelukkig dat ze hun dag konden delen met iedereen die in Windsor bijeenkwam en met alle mensen die het huwelijk bekeken op televisie", luidt het op de officiële Twitter-account Kensington Palace. 

In het midden: prins Harry, hertog van Sussex en zijn kersverse echtgenote Meghan, hertogin van Sussex poseren voor een officiële trouwfoto met (van links naar rechts op de achterste rij): Master Jasper Dyer, Camilla (hertogin van Cornwall), prins Charles (Prince of Wales), Doria Ragland (Meghan's moeder), prins William (hertog van Cambridge). 
(Onderste rij van links naar rechts): Master Brian Mulroney, prins Philip (hertog van Edinburgh), koningin Elizabeth II, Catherine (hertogin van Cambridge), prinses Charlotte of Cambridge, prins George van Cambridge, Miss Rylan Litt, Master John Mulroney en (eerste rij van links naar rechts) Miss Ivy Mulroney, Miss Florence van Cutsem, Miss Zalie Warren en Miss Remi Litt. De foto werd genomen in de Green Drawing Room in Windsor Castle op 19 mei 2018.
AFP In het midden: prins Harry, hertog van Sussex en zijn kersverse echtgenote Meghan, hertogin van Sussex poseren voor een officiële trouwfoto met (van links naar rechts op de achterste rij): Master Jasper Dyer, Camilla (hertogin van Cornwall), prins Charles (Prince of Wales), Doria Ragland (Meghan's moeder), prins William (hertog van Cambridge). (Onderste rij van links naar rechts): Master Brian Mulroney, prins Philip (hertog van Edinburgh), koningin Elizabeth II, Catherine (hertogin van Cambridge), prinses Charlotte of Cambridge, prins George van Cambridge, Miss Rylan Litt, Master John Mulroney en (eerste rij van links naar rechts) Miss Ivy Mulroney, Miss Florence van Cutsem, Miss Zalie Warren en Miss Remi Litt. De foto werd genomen in de Green Drawing Room in Windsor Castle op 19 mei 2018.
Prins Harry en Meghan Markle op de trappen van de East Terrace van Windsor Castle.
AP Prins Harry en Meghan Markle op de trappen van de East Terrace van Windsor Castle.20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Suzie Vanhouten

  Wat een wereld.

 • eric debanne

  Marginale gedoe ! Al dat verlogen geld ! Zoveel ellende en miserie zelfs in Engeland ! Te gek voor woorden !

 • Henri GUILLEMYN

  Mensen die commentaar hebben dat een koningshuis veel kost aan de belastingbetaler. Weet wel dat een republiek duurder is dan een monarchie. Vive le Roi !

 • Nadi Dima

  Megan is ook heel mooi en klassevol.

 • stijn rogiers

  Groen lachen.. want er is geen mooie toekomst