Hoe Meghan Markle met een listig modetrucje haar opkomend buikje probeert te verdoezelen

Meghan Markle
EPA Meghan Markle
Sinds bekend raakte dat Meghan Markle (37) zwanger is, heeft de hertogin een opmerkelijke modeswitch gemaakt. Dat beweert styliste Keren Beaumont althans wanneer ze de laatste outfits van Markle onder de loep neemt. Alles heeft te maken met de lengte van de rokken en kleedjes die de hertogin draagt.

Meghan Markle staat al langer bekend als stijlicoon, maar het is pas sinds de bekendmaking van haar zwangerschap dat de voormalige actrice de grenzen van het koninklijke kledingprotocol begint te verleggen. Sinds bekend raakte dat Markle zwanger is van haar eerste kindje, verschijnt de hertogin opvallend vaak met jurken en rokken die niet verder reiken dan haar knieën.

In de weken na de aankondiging van haar zwangerschap verscheen Markle opvallend vaak met kleedjes tot boven de knieën. Zoals hier in Wellington (Nieuw-Zeeland) eind oktober.
Reporters / iimages In de weken na de aankondiging van haar zwangerschap verscheen Markle opvallend vaak met kleedjes tot boven de knieën. Zoals hier in Wellington (Nieuw-Zeeland) eind oktober.

Styliste Keren Beaumont meent dat ze daarmee een listig stijltrucje toepast dat ook Kate Middleton hanteert. “Wanneer een vrouw zwanger wordt en de vormen van haar lichaam ziet evolueren, is een verandering van kledingstijl aangeraden”, legt ze uit aan Yahoo Style. “Vrouwen met een slanke taille zoals Meghan en Kate zijn het gewoon om nauw aansluitende kleding te dragen. Wanneer ze zwanger worden, moeten ze plots overschakelen naar ruimere kledingstukken, vooral rond de middel.”

Benen zijn ideaal om de aandacht van buik en bips weg te halen

Keren Beaumont

De truc om de aandacht van een ruimere taille en bips af te leiden is volgens de styliste het dragen van kortere rokken. Benen ondergaan immers geen grote verandering tijdens een zwangerschap. “Zowel Meghan als Kate hebben het geluk te beschikken over een prachtig stel benen, ideaal om de aandacht van buik en bips weg te halen.”

De styliste gelooft dat de kledingkeuze van Meghan alleen nog opvallender zal worden naargelang de zwangerschap. “Ze zal wellicht meer felle kleuren en opvallende prints dragen naarmate de zwangerschap vordert”, zegt Beaumont. “Dat kan ze makkelijk aan vanwege haar mooie huidskleur.”

In de weken na de aankondiging van haar zwangerschap verscheen Markle opvallend vaak met kleedjes tot boven de knieën. Zoals hier in Wellington (Nieuw-Zeeland) eind oktober.
Reporters / iimages In de weken na de aankondiging van haar zwangerschap verscheen Markle opvallend vaak met kleedjes tot boven de knieën. Zoals hier in Wellington (Nieuw-Zeeland) eind oktober.9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hanne Claes

  En nu weet ook iedereen waarom ze opeens met haar handen in haar zakken stond: niet om zich héél opeens een houding te geven, maar om die kleding van haar buik weg te trekken.

 • Carla Van Geel

  Nochtans zijn knieën lelijk en juist eronder zou ze met haar witte jurk met meer klasse overkomen, de Quin kent dit regeltje wel.

 • christianne bruyland

  waarom moet je je buik verdoezelen? zwanger zijn is toch menselijk of vinden anderen dat je er dan afschrikwekkend uitziet? desalniettemin vind ik korte kleedjes ook mooi zitten in dit geval

 • Ilse Verlinden

  Hallo? Ze krijgt een buikje omdat ze zwanger is?

 • chantal keppens

  Ik vraag mij af waarom altijd die buiken moeten verdoezeld worden,het dragen van uw kindje is toch het mooiste in uw leven .dat is iets om trots op te zijn en niet te verbergen....