Hier gaan we weer: "Kate Middleton is zwanger"

photo_news
Er is al heel wat inkt gevloeid over de vermeende zwangerschappen van Kate Middleton, en dat is ook nu niet anders: het Amerikaanse roddelblad In Touch Weekly zegt - voor de zoveelste keer - te weten dat de Hertogin van Cambridge een broodje in de oven heeft.

"We dachten eerst dat het gewoon de manier was waarop haar jurk viel toen ze stapte", zegt een ooggetuige die de vrouw van prins William eind mei bij een juwelier in Londen spotte. "Maar als je goed kijkt, dan zie je echt al een bolle buik. Zo groot dat je zelfs een schaduw onder haar buik kon zien."

"Ze heeft een roze gloed op haar wangen. Haar gezicht is ronder, en ook haar billen zijn dikker", besluit de bron.

Dat de Amerikaanse pers maar niet kan zwijgen over de mogelijke gezinsuitbreiding van de Britse royals, wordt voor de zoveelste keer bewezen. Het, overigens betrouwbaardere, magazine People schreef onlangs dat het koppel vlak na hun eerste huwelijksverjaardag aan kinderen wilde beginnen: "Ze zien hun vrienden stilaan allemaal ouders worden, waardoor William en Kate er zelf graag en snel aan willen beginnen", aldus een insider aan het blad.