Exclusief voor abonnees

Het rommelt tussen Harry en William: “Hun vrouwen willen aandacht. En ze hebben gelijk”

Dat de vrouwen de oorzaak zijn van de breuk tussen de broers, wordt gefluisterd. En dan eerder Meghan (l.) dan Kate (r.): Harry's vrouw is volgens de Britse pers geen familiemens en een controlefreak.
REUTERS Dat de vrouwen de oorzaak zijn van de breuk tussen de broers, wordt gefluisterd. En dan eerder Meghan (l.) dan Kate (r.): Harry's vrouw is volgens de Britse pers geen familiemens en een controlefreak.
Dié twee? Harry en William? Twee broers die samen achter de kist van hun moeder liepen en opgroeiden als vrienden door dik en dun: dié zouden niet langer twee zielen in één zak zijn? Het is schrikken, en tegelijk heel normaal. "Je ziet wel vaker dat broers uit mekaar groeien, eens ze getrouwd zijn", weten experts. "Hun vrouwen willen prioriteit en aandacht, en daarin hebben die vrouwen gelijk."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • louis meuleman

  Meuleman Louis Dit gaat alleen maar over ik wil de populairste zijn stop toch al die aandacht aan die koningshuizen ze kosten hopen geld en dit voor iets uit de middeleeuwen

 • Didi Bellens

  In elk geval Kate heeft veel veel meer klasse dan Megan.

 • mark germanus

  Natuurlijk,Harry's vrouw wil ook haar plaatsje veroveren in de schoonfamilie,wat de ander niet zomaar zal aannemen en dat brengt spanningen mee tussen de broers. Als ze slim zijn,laten ze dat over hun kant gaan,laat die vrouwen dat onder hun uitvechten,anders moeten ze partij kiezen wat de problemen nog gaat uitvergroten tussen de broers !

 • Erwin Vandriessche

  Als je niet in dat milieu bent opgegroeid, kan ik mij best voorstellen dat het moeilijk leven is in Royaltie-kringen! Het kan bijna onmogelijk zijn om al je vrijheden die je had op te geven door een oudbollig protocol. Hoe aantrekkelijk het dikwijls in films (SISI) wordt weergeven, zo iets is het niet! Die mensen worden geleefd!

 • Danielle Duym

  Ik kan het niet laten een geeuw te onderdrukken biij het lezen van zulke banaliteiten. Kan het eigenlijk iemand een fluit schelen dat die vrouwen aandacht willen?