Hele koninklijke familie nog eens samen voor 60ste huwelijksverjaardag Albert en Paola

Belgian Royal Palace
De Belgische koninklijke familie is vorig weekend bijeengekomen in het zuiden van Frankrijk om de 60ste verjaardag van het huwelijk van koning Albert en koningin Paola te vieren. Alleen prins Joachim ontbrak, blijkt uit een tweet van het koninklijk paleis.

De tweet van Belgian Royal Palace luidt: “Ter gelegenheid van hun diamanten bruiloft hebben hunne majesteiten koning Albert en koningin Paola hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen samengebracht. #BelgianRoyalPalace #MonarchieBe”.

Uit goede bron werd vernomen dat de foto vorig weekend werd genomen in Zuid-Frankrijk. Alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen waren aanwezig, behalve prins Joachim, de zoon van prinses Astrid en prins Lorenz. Waarom hij niet aanwezig kon zijn, is niet geweten. En hoewel het hof spreekt van ‘achterkleinkinderen’ hebben Albert en Paola voorlopig nog slechts één achterkleinkind: de 3-jarige Anna Astrid, die op de foto wordt gedragen door haar vader, prins Amedeo. Amedeo krijgt binnenkort overigens ook gezinsuitbreiding, wat ook duidelijk te zien is op de familiefoto. Zijn vrouw Elisabetta is zwanger van haar tweede kind.

Koning Albert en koningin Paola waren dinsdag precies 60 jaar getrouwd.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Smaele

  Indien het niet om hun status en inkomen was geweest, waren deze twee mensen al lang (en terecht!) gescheiden. Niks hypocrieter dus dan een 'huwelijks'verjaardag. En indien gans de familie meeviert, zegt dat hetzelfde over hun motieven: hypocrisie en geld. Intriest.

 • Marc De Vos

  Amai al 60 jaar trouw aan elkaar. Proficiat !

 • Audrey Benneth

  Inderdaad waarom staat Claire niet naast haar man? Wat staat die andere vrouw er te doen? Waarom heeft niemand daar op gesproken. Geeft een heel negatief beeld.

 • Ramses Willems

  Hoeveel miljoenen van ons belastingsgeld gaat er jaarlijks naar deze leuke vrolijke bende?

 • Rudolphe V.DeBaere

  Claire staat helemaal achteraan deels achter Lorenz. Zit er een haar in de boter met Laurent ? En Astrid ziet er ook weer super happy uit. Ik denk dat Elisabeth een vrouw met pit is of zal worden. Ze is zeker niet zo timide als haar vader. Het mag dan wel een echt vrouwtje zijn, 't zal ene zijn met ballen aan haar lijf, een beetje zoals haar moeder zeker ? Ondanks alles ziet het er toch "one happy family" uit.