Heel wat geïnteresseerden voor “late babyborrel voor Delphine”

Delphine Boël
BELGA Delphine Boël
Na een jarenlange juridische strijd erkende koning Albert II gisteren Delphine Boël als zijn dochter. Het vierde kind van de onze koning moet gevierd worden, dacht een facebookgebruiker, en hij plande meteen de babyborrel. Bijna negenduizend landgenoten laten weten dat ze aanwezig zullen zijn, nog eens 34.000 anderen zijn geïnteresseerd. 

Op de eventpagina wordt intussen overlegd over geschikte cadeaus om mee te nemen: boeken over het ouderschap, of toch een schilderset voor kinderen voor de ‘kleine’ Delphine? 

Enkele geïnteresseerden hebben nog wat twijfels bij de datum, nu zaterdag 1 februari: een dag eerder worden ze al verwacht op het Brexit-afscheidsfeestje, en “dat is al zo vaak verlegd”. 

RV11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Erwin Lambrechts

  Proficiat voor haar en schaamte voor hem

 • Marc Van Assche

  Onze mooiste prinses...

 • Laurent Van De Velde

  Dat zijn waarschijnlijk dezelfde pipo’s die zich jarenlang dom afgevraagd hebben waarom Albert dit niet wou toegeven... Want dan krijg je zulke “grappige” acties! Nog een topopmerking om mee af te sluiten: “Ze leven op ons kosten dus zijn we gepermitteerd om ze door het slijk te halen en plezier te hebben aan hun miserie!”

 • Rik Bogaert

  Ik denk eerder dat de babyborrel zal plaatsvinden op 1 april, Albert kennende.........

 • WERNER VERSCHOOTEN

  Gefeliciteerd, papa en stiefmama. Wij wensen jullie veel mooie jaren samen. Wat een Lakense hypocrisie: "Ik zal het hier bij laten en geen verdere stappen ondernemen, al staan mij die ter beschikking". De wetenschap liegt niet, papa Albert. Waarom geen "Et alors"? Waarom geen gebaar naar uw eigen liefdeskind?