Heeft Kate Middleton het geslacht van baby verklapt?

getty
Toen Kate Middleton gisteren een bezoek bracht aan het Britse Grimsby werd ze zeer enthousiast onthaald door de lokale bewoners van de kustplaats. De prinses mocht heel wat cadeautjes voor haar toekomstige baby in ontvangst nemen. Op een gegeven moment kreeg de Hertogin van Cambridge een teddybeer in de handen gestopt en toen versprak ze zich volgens de omstaanders.

Kate zei: "Dank u, ik neem het aan voor mijn d... euh voor mijn baby." Na de verspreking haastte de prinses zich om snel te corrigeren dat ze het geslacht van haar baby niet wist.

Perplex
Een aanwezige vertelde: "Deze mevrouw verraste Kate met die teddybeer want iedereen gaf bloemen aan haar. Ik ben er nu zeker van dat het een dochter wordt voor William en Kate. Anders zou de prinses zich nooit op die manier uitgedrukt hebben. Ze stond duidelijk perplex nadat ze het 'd-woord' had uitgesproken."

Onwennig
Andere omstaanders begonnen Kate, die ondertussen vijf maanden zwanger is, na de verspreking spontaan te feliciteren. De Hertogin van Cambridge lachte wat onwennig en zei nogmaals dat ze het geslacht van haar baby niet wist. De echtgenote van prins William gaf aan een andere inwoner van Grimsby wel nog prijs dat ze de baby behoorlijk voelt schoppen.


photo_news
photo_news
photo_news
Photo News
photo_news