Exclusief voor abonnees

Heeft Delphine Boël nu recht op de erfenis? En krijgt ze een dotatie?

Delphine Boël.
BELGA Delphine Boël.
Eindelijk een antwoord voor Delphine Boël. Koning Albert II is haar vader. Maar ook heel wat vragen. Want aan die erkenning hangt ook een stevig juridisch (prijs)kaartje vast. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Elle Devee

  @peter Als ze het voor het geld gedaan had was ze beter de enige erfgenaam gebleven van het Boel fortuin geschat op 1.7 miljard euro.

 • peter Frederix

  ik dacht dat ze in het begin had gezegd dat het haar niet om het geld ging maar om de erkenning. Ze is wel vlug van gedachten verandert nu het vast staat dat ze de dochter is.

 • Gino Denil

  Een advocaat is een vrij beroep en geen ambtenaar of een verkozen politicus. Die spreekt wat hij zelf wil. En iedere Belg mag beroep doen op een advocaat. Ook als die geen Nederlands spreekt. Die mag zelfs Engels praten. De CEO van Telenet en de coach van de rode duivels spreken ook geen Nederlands.

 • Pierre De Boever

  Wat dat onze koningen al niet uitgespookt hebben, ik denk moesten we alles weten, denk ik dat er geen mensen meer met vlagjes zouden zwaaien, gewoon een uitdoofbeleid voeren, enkel de koning en juist nog een protocollaire functie, EN absoluut GEEN bemoeienissen meer met politieke zaken, dan kan er misschien eens de grootste partij laten regeren aangevuld met de 2de enz. DAT IS DEMOCRATIE, Vlaanderen en Wallonië apart, ieder zijn eigen rechtsysteem, financieel, enz enz.

 • Monique Bosmans

  Hopelijk betaalt Albert de hoge gerechtskosten zelf en komt het niet van de bevolking en weer een advokaat die geen vlaams kan , ge ziet de Vlaming telt niet voor het koningshuis alleen hun geld voor reisjes huizen feestjes e.d. en dat de regering geen dotatie gaat geven Magnette is er nog voor in staat dus beter nieuwe verkiezingen dan is het te hopen dat die Vlaming inziet dat de walen alleen macht en geld willen en niks om Vlaanderen geeft ...........