Heeft de visagist van Meghan Markle net haar uitgerekende datum verklapt?

AFP
Wanneer bevalt Meghan Markle (37) van haar eerste kindje? Het is momenteel de meest gestelde vraag in royalty-land. Britse kenners zijn ervan overtuigd dat Meghan en prins Harry hun kindje voor 5 mei zullen verwelkomen. En daar heeft een bericht op Instagram van haar vaste visagist alles mee te maken.

Wie nu al uitkijkt naar een foto of livestream van een pas bevallen Meghan Markle, samen met prins Harry en hun pasgeboren baby, kan die droom maar beter opbergen. Het koppel heeft laten weten dat ze de geboorte van hun zoon of dochter privé willen houden. Harry en Meghan breken daarmee met de traditie van het fotomoment vlak na de geboorte. 

Wanneer de koninklijke baby precies ter wereld zal komen, is intussen nog steeds een goed bewaard geheim. Maar in een Instagrambericht van Meghan’s vaste visagist Daniel Martin lezen royaltywatchers dat hij op 5 mei in New York wordt verwacht voor een evenement. Een teken aan de wand dat Meghan nog voor die dag zou moeten bevallen, gezien hij haar zal optutten voor de pers. Begin april werd de Amerikaanse visagist bovendien al gespot in hartje Londen, wat de theorie alleen maar verder aanwakkert.

Privésfeer

Harry en Meghan kiezen er dus voor de geboorte van hun eerste kind privé te houden. Als de twee “de gelegenheid hebben gehad in de privésfeer hun nieuwe gezin te vieren” maken de hertog en hertogin van Sussex met hun kind tijd voor de pers, zo liet het koppel eerder in een persbericht weten. Volgens Britse koningshuisverslaggevers zou het dan nog twee dagen kunnen duren voor de wereld de baby voor het eerst te zien zal krijgen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.