Harry & Meghan zwanger, maar: “Die baby zal de breuk van Meghan en haar familie definitief bezegelen”

Prins Harry (34) en Meghan (37). In de lente verwachten ze hun eerste kind. Een zwangerschap die onmogelijk beter gepland kon zijn, nu men in Australië de Queen wil inruilen voor een president. Maar of de baby voor een verzoening zal zorgen tussen Meghan en haar familie? “Integendeel”, vertelt royaltywatcher Mario Danneels in Dag Allemaal. 

Geruchten dat Meghan zwanger is, deden al langer de ronde. Volgens sommige Amerikaanse bladen raakte ze zelfs al voor haar verloving met Harry in verwachting en was het een huwelijk ‘van moeten’. Die roddel was uit de lucht gegrepen, maar recenter waren er wel signalen dat Meghan een bollend buikje probeerde te verstoppen. Ze droeg een wijde mantel op het huwelijk van prinses Eugenie (28), de jongste dochter van prins Andrew (58), met tequilaverkoper Jack Brooksbank (32). Op het feest vertelden Harry en Meghan het nieuws aan de Queen en prins Philip (97).

Saaie William en Kate

Je hebt 21% van dit artikel gelezen
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Margo Bas

  Prachtig koppel zo mooi om te zien

 • Hubert Szemkus

  Ik vraag mij af hoelang dit sprookje zal blijven duren.

 • Mario Adams

  Verzoening met familie..? Waarom..? Het is haar familie die aan de basis ligt van heel die problematiek, enkel door jaloezie. Met zo'n mensen hoef je je niet te verzoenen. Zo ver mogelijk er van wegblijven is de enige oplossing. Van zodra je familie zich met je leven bemoeit als je volwassen bent is dat het enige wat je kan/moet doen. Ik spreek uit ervaring.

 • Luc Desmet

  Niemand weet of het weer goedkomt. Dat kan Mario Danneels ook niet weten. Het blijft familie en soms.wil.je het bijleggen.

 • edwig smeets

  Is prins Harry een vrouw, hij/zij is zwanger zeggen ze hier.