Exclusief voor abonnees

Harry en Meghan woest na verlies merknaam ‘Sussex Royal’: "Een nieuwe pr-ramp"

AFP
Harry (35) en Meghan (38) zullen op vraag van koningin Elizabeth (93) de merknaam Sussex Royal niet meer gebruiken. Maar dat gaat niet van harte. "De Queen heeft er geen alleenrecht op", trappen de verstoten royals na.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • lodewijk maesen

  ze gingen toch volledig zelfstandig hun centjes gaan verdienen??? haha

 • DANIËL VONCK

  Eerst zelf de beslissing nemen om de koninklijke familie te verlaten door in Canada te gaan wonen, zelf beslissen om hun eigen geld te verdienen, geen "royal" meer willen zijn en dan durven beweren dat ze verstoten worden ! The Queen heeft ALLE RECHT om hen alles te ontnemen ! Ja, ze hadden dit zeker niet verwacht. Een terechte beslissing van the Queen !

 • Norbert Corten

  In deze moet ik de queen gelijk geven. Harry heeft zijn hoofd op hol laten brengen hij moet er dan ook de gevolgen maar van dragen.

 • Manou Stevens

  Ach lieve Meghan en Harry... Als het een troost kan zijn, ik moet ook leven zonder titel. De enige titel die ik krijg, is "Mevr.", zo staat gedrukt op mijn facturen in de brievenbus. Hebben jullie dat ooit al gezien, facturen in een brievenbus? Het is bijzonder. Ik kan het niet meteen aanraden, maar moet je zeker eens proberen! Het leven zonder titel is voor ons ook soms nogal hard, maar we redden het wel! Met vriendelijke groeten, een eenvoudige burger.

 • Desmet Carine

  Woest ??? Ze zijn wel zelf weggevlucht ale laten ze ons toch geloven , da zou maar al te gemakkelijk zijn niks van protocol en stijve gedoe enz moeten weten maar wel geld rapen ...