Harry en Meghan samen naar Endeavour Fund Awards voor zieke of gehandicapte militairen

Prince Harry and Meghan Markle
Photo News Prince Harry and Meghan Markle
Prins Harry en Meghan Markle wonen donderdagavond in Londen de jaarlijkse Endeavour Fund Awards bij. Op het gala worden gewonde, gehandicapte of zieke militairen die het afgelopen jaar een sportieve prestatie hebben geleverd in het zonnetje gezet.

Het is de eerste keer dat het paar, dat op 19 mei in het huwelijk treedt, samen een officiële avondafspraak heeft. Vorig jaar bezocht Harry het gala met zijn broer William, die beschermheer is van het Endeavour Fund. William is momenteel met zijn vrouw Catherine in Noorwegen, op de laatste dag van hun vierdaagse officiële reis naar Scandinavië.

Het gala past goed in het straatje van Harry. Hij is de bedenker van de Invictus Games, waar gewond geraakte militairen zich internationaal sportief meten met lotgenoten.

Meghan Markle en prins Harry bij de Endeavour Fund Awards
REUTERS Meghan Markle en prins Harry bij de Endeavour Fund Awards
Meghan Markle en prins Harry bij de Endeavour Fund Awards
Photo News Meghan Markle en prins Harry bij de Endeavour Fund Awards
Meghan Markle en prins Harry bij de Endeavour Fund Awards
Getty Images Meghan Markle en prins Harry bij de Endeavour Fund AwardsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.