Harry en Meghan ruilen Vancouver voor Los Angeles

REUTERS
Volgens diverse Amerikaanse media hebben Harry (35) en Meghan (38) besloten hun leven in Canada achter zich te laten om verder te gaan in Los Angeles. Het stel zou, samen met hun zoontje Archie, per privé-vliegtuig naar ‘the city of angels’ zijn gevlogen, waar ze hun intrek zouden hebben genomen in een villa nabij Beverly Hills.

Omdat de Canadese premier Justin Trudeau de grens tussen Canada en de Verenigde Staten dicht zou gooien vanwege het coronavirus, besloten Harry en Meghan op het laatste moment hun villa op Vancouver Island te verlaten en richting Californië te gaan. Ook omdat ze zo dichter bij Meghan’s moeder Doria Ragland wonen.

“Deze verhuis stond al een tijdje op de agenda. Canada was een prima tussenoplossing maar dat was niet de plek waar ze wilden blijven. In Los Angeles hebben ze een breder netwerk, zowel privé als zakelijk. Daarbij is Meghan er opgegroeid en wilde ze graag naar huis,” meldt een bron aan Page Six.

“Ze hebben online naar huizen gezocht en starten binnenkort met sollicitaties voor hun beveiligingsteam. Meghan wil graag vanuit huis kunnen werken en wil ook hun vrienden thuis kunnen ontvangen.”

LEES OOK:

Zieke prins Charles belde met zonen William en Harry

Queen saboteert plannen van prins Harry en Meghan Markle: “Ze mogen merk Sussex Royal niet meer gebruiken”
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lydia Appelmans

  Als ze elkaar maar graag zien, groot gelijk. Genieten!

 • Jens Vanthomme

  Groot gelijk!

 • Liliane Depauw

  Al haar vrienden zijn die van Harry toch niet, hij zal geen Engelse vrienden meer moeten ontvangen zoals vroeger want hij moet breken met zijn oude vertrouwde makkers, hij zal helemaal geisoleerd worden en Meghan kan er maar op bot vieren, eigenlijk zijn schuld als hij haar alles toegeeft.

 • Nathalie CAES

  Zo krijgt Megan tog haar zin.ze geeft alles goed gepland en Harry ziet dat niet

 • Frans Peeters

  Stond in de sterren geschreven, verder in haar film carriere