Harry en Meghan plaatsen afscheidspost op koninklijke Instagramaccount

Harry en Meghan
REUTERS Harry en Meghan
Twee dagen voor ze officieel afstand doen van hun koninklijke titels en verplichtingen, hebben prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan (38) al hun laatste post op hun Instagramaccount Sussex Royal geplaatst.

"Hoewel jullie ons hier niet meer zullen zien, gaat het werk voort", schrijven ze aan hun 11,3 miljoen Instagramvolgers. "Dank je aan deze gemeenschap, voor de steun, de inspiratie en de gedeelde toewijding aan het goede in de wereld. We kijken ernaar uit om vlug weer met jullie contact op te nemen. Zorg tot dan alstublieft goed voor jezelf, en voor anderen", schrijven ze.

Het echtpaar kondigde in januari aan dat ze een stap terug wilden zetten binnen het Britse koningshuis. Die 'megxit' is vanaf woensdag een feit, en vanaf dan zijn ze in principe financieel onafhankelijk. Harry en Meghan zijn verhuisd naar de Amerikaanse staat Californië, en zullen bijvoorbeeld zelf instaan voor de kosten van hun beveiliging.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.